IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 {GEZOCHT!} Broer Spider.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Katil

avatar


Posts : 58
Ω : 6

Dog profile
Age: 3,5 years
Lifestyle: Alone, I are so alone...
Partner: Love is a part of the prefect life...For a good dog!

BerichtOnderwerp: {GEZOCHT!} Broer Spider.   do 24 mei - 9:44

Iedereen die mijn rpg (The dog and her honor) topic heeft kunnen bekijken, weet dat Katil niet helemaal alleen is in Boundless.

Ze is hier samen met Spider, haar broer.

Dus ik zoek iemand die Spider wilt bespelen: Zo ging het:

In een buurtje wat verder van de plaats waar Boundless zich in afspeelt. Werden er vier gezonde pups geboren, ook Toinie (Spider) en Ricala (Katil) zaten in dat nestje. Spider was de kleinste en Katil juist weer de grootste, ze pestte de andere vaak en was erg brutaal. Ze had vaak ruzie en kon met maar weinig goed opschieten, haar moeder schaamde zich voor haar grootste dochter. Hun vader Tacor kwam uit Boundless en had een force, maar dat wisten de pups niet. Rona had het nog nooit verteld.

Op een dag werd Katil superkwaad op een andere oudere pup die haar voor slet uitscholden en opeens maakte ze alles donker. Katil had een force en dat wist ze nu. Moeder vertelde er over, maar ze was doodsbang. Ricala werd volwassen, gaf zich zelf de naam Katil en ging weg van haar familie, op zoek naar een andere wereld.

Maar ze werd gevolgd door haar grote aanhanger, Toinie. Toen Toinie door had dat Ricala weg was gegaan en zichzelf Katil had genoemd, ging hij haar achterna. DE twee reisde samen en Katil leerde Toinie slecht te zijn. Toinie gaf zichzelf de nieuwe naam Spider. De twee waren gelukkige slechterikken samen.

Toen ze 2 jaar oud waren allebei, gebeurde het volgende: Katil had een duisterveld opgeroepen, maar die koste haar zoveel moeite dat ze daarna uitgeput was. Slaperig en net dronken ging ze verder. Spider wou dat ze ging slapen, maar daar moest zij niks van weten. En toen ging het mis. Een jeep kwam op hun afrijden en als Ricala niet zo zo moe was, kon ze prima op zij springen. Maar ze was te moe. Het einde was nabij voor haar. Maar ze werd gered door Toinie, die zijn Force had ontdekt.

Nu, ongeveer twee maanden, zijn ze beland in Boundless.

Hoe:

Actief.
Goed ABN.
Slecht.
Dalmatier.
Even oud als Katil.
Een wat achtergrond hondje, soms wat nederig, maar beter dan je denkt. Voor de rest mag je zelf bedenken.

Lijstje:

Naam Speler:
Bekendste Account:
Force(Deze ook bij Forces aanmelden zetten, als ik je aanneem :
Hoe is zuslief gered dankzij deze Force?:

Invullen maar!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{GEZOCHT!} Broer Spider.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: CREATION :: ADOPTION AND DONATION-
Ga naar: