IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Long live the yacht!

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Bowie

avatar


Posts : 7
Ω : 8

Dog profile
Age: 3 year
Lifestyle: loner
Partner: nope

BerichtOnderwerp: Long live the yacht!   di 22 mei - 5:58
Haar neus volgde de geur van een hert, haar poten bewogen stil over de grond terwijl haar ogen op de grond gericht waren, haar oren vingen alle geluid op. Al snel kwam ze een groep herten tegen en stopte n de bosjes, met haar ogen zocht ze een oude of een jongere hert op en al snel zag ze een kleintje iets te ver van de groep eten, zachtjes sloop ze er naar toe. Tja ze hete bow en die naam had ze te danken aan haar snel heid en door dat ze altijd onverwacht opdook. Ze voelde dat de kleintje onrustig werd en snel stuurde ze ontspannen energie naar hem toe zodat hij weer rustig ging jagen. Bowie sprong op de kleintje af die te langzaam was en beet in de nek zo hard tot de de bot hoorde krakken. De andere herten waren weg gerend want ze hadden al door dat het nutteloos was om die kleine te redden. Ze liet de nek los en scheurde de vel er af, plotseling voelde ze nog een emotie van dicht bij en begon zachtjes te grommen in de richting waar de emotie vandaan kwam.

(open)

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Xyphon

avatar


Posts : 37
Ω : 6

Dog profile
Age: 3
Lifestyle: Solitair
Partner: I dont care about that kind of shit.

BerichtOnderwerp: Re: Long live the yacht!   wo 23 mei - 4:45

Het diertje dat hij net had gevangen, bungelde nu in zijn bek. Op een hoog tempo liep hij naar een boom, nouja, een boom kon je het niet echt meer noemen, want de 'boom' was helemaal afgebrand. Onder de afgebrande boom ging Xyphon zitten, met het konijn nog steeds bungelend in zijn bek. Xyphon keek even of er niemand in zijn buurt was, en begon toen gulzig te eten. Dit was zijn eerste prooi sinds tijden. Emotieloos scheurde hij het diertje in stukken. Xyphon hoorde in de buurt een kudde herten wegrennen, waarschijnlijk een andere hond die achter ze aanzat. Hij hoorde achter zich wat gerommel, dus besloot hij eens een kijkje te nemen, rustig liep hij om de boom heen en zag daar een hond liggen knabbelen aan een hert, nouja, een jong hert. Xyphon keek de teef van ongeveer de zelfde leeftijd als hem emotieloos aan, want ja, zo keek hij altijd. 'Kan je niet wat rustiger doen, ik probeer hier een beetje uit te rusten ja' Zei hij tegen te teef waar naar hij zich weer naar zijn eigen prooi achter de boom begaf.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Bowie

avatar


Posts : 7
Ω : 8

Dog profile
Age: 3 year
Lifestyle: loner
Partner: nope

BerichtOnderwerp: Re: Long live the yacht!   do 24 mei - 4:58
Ze zag een boxer uit de bosjes komen en gromde luider maar al snel merkte ze dat hij neit voor haar vlees kwam dus ontspanden ze zich nog. 'Kan je niet wat rustiger doen, ik probeer hier een beetje uit te rusten ja' HIj keek haar emotieloos aan en knikte, draaide zich om en liep naar haar hert, ze scheurde de vel er af en begon het zachte vlees te eten. Toen Bow genoeg had ging ze liggen en sloot haar ogen, het deed goed om een volle buik te te hebben en ze genot heel even want toen kwam weer het gevoel van schuld omdat ze dit vroeger met haar baas deed. Ze merkte zelf neit maar verspreide verdrietig gevoel door het bos.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Long live the yacht!   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Long live the yacht!
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» I see the shadows long beneath the mountain top
» We won't Live forever | Sitri
» How long will I wait when it all burns down
» -Women! What is it about them? Can't live with them or without them!- =open=

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: I HAVE NO BOUNDARIES :: EVER CURSED WARZONE-
Ga naar: