IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Sue Por Mis Pecados ♦

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Czar

avatar


Posts : 38
Ω : 2

Dog profile
Age: 4.
Lifestyle: Loner.
Partner: Don't worry, you'll die anyway.

BerichtOnderwerp: Sue Por Mis Pecados ♦   ma 21 mei - 7:26

Het meest verlaten deel van het treinstation. Gehuld in de schaduwen van hoge, verlaten gebouwen. Gebouwen die al geruime tijd leeg stonden. Verlaten door haar bewoners. Waarom? Dat wist niemand. Mensen liepen er meestal met een ruime boog om heen. Volgens sommigen zou het spoken. Niet voor niets was dit gedeelte zo verlaten. Dit gedeelte van het treinstation waar letterlijk geen hond kwam. Meest van de tijd was hier dan ook niemand. Niemand, op hem na. Altijd op loer. Op de loer voor eventuele slachtoffers. Het maakte hem niet uit wie of wat het was. Of het nou knaagdieren waren, katten of zelfs andere honden. Alles, over ging hij op af. Aangezien hij dit gebied als het zijne beschouwde. Zijn territorium. En dat zou hij laten merken ook. Zijn donkerbruine ogen die een donkere roodtint leken te bevatten gleden langzaam over de lege treinstellen. Hijzelf stond op een platte wagon. Draaide zijn hoofd van links naar rechts. Bemerkte iets op in de lucht. Iets of iemand naderde. Geïrriteerd trok de grote reu zijn lip wat op. Czar had werkelijk een hekel aan gezelschap. Maakte niet uit in welke vorm dan ook. Niets was wenselijk. Vernauwde zijn ogen tot spleetjes, zelfs met zijn goede zicht kon hij nog geen sillouet ontdekken. Hoewel de geur duidelijk zijn neusgaten vulde. De wagon die omgeven was met mist. Een dikke mist waardoor de wereld ineens beduidend kleiner werd. Met een soepele sprong, sprong hij van de wagon af. Het was stil. Dodelijk stil. Hij hief zijn kop eens, hijzelf kwam nog maar net boven de mist uit. Iets waar hij zijn voordeel uit zou kunnen halen. Bij een zacht geluid bleef hij even stil staan. Draaide zijn hoofd richting de zon. Die niet veel meer was dan een felle, oranje bal die de hemel bloedrood kleurde. Het gehele gebied dat een spookachtige oranje, rode kleur kreeg mede door de mist die er hing. De mist die in slierten tussen de verlaten wagons door slingerden. Meestal sliep hij overdag. Was echt een nachtdier, voor hem het prettigste gedeelte van een dag. De nacht. Dan waren al die andere wezens tenminste niet hier. Kon hij gaan en staan waar hij wilde zonder lastig gevallen te worden. Want hij hield zoals eerder genoemd al niet van gezelschap, dus als je slim was zocht je dat ook niet op. De enige die gezelschap op zocht was hij en niet anders om. Al was dat een ander soort gezelschap dan dat de meesten verwachtten. Onwillekeurig krulden zijn mondhoeken zich omhoog in een vage grijns. Geen grijns omdat hij nou zo ontzettend vrolijk en blij was. Nee, de grijns van een psychopaat.

|| O P E N ||

-Derp. Sawry. Maar hondje rp'en is wennen x3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: Sue Por Mis Pecados ♦   vr 1 jun - 5:27


De nacht vulde zich met heldere sterren, toen de zon verdween en zijn broerder de maan aan de hemel zijn plaats zocht. De avond was jong, de meeste wolven zouden zich rond dit tijdstip te goed doen aan een maal of in tevredenheid hun rustplaats opzoeken. Maar met nadruk op 'meeste wolven' want er waren wolven of beter gezegd een roedel die de nacht als dag beschouden. En de maan als hun zon. Een roestige geur gleed over het gebied, evenals de geur van puur bederf ook sterk aanwezig was. Na de geur volgde er een geluid, van naderende poten. In een flits schoot er een bende wolven voorbij, hun ogen gevuld met waanzin opzoek naar hun volgende slachtoffer. Opzoek naar het kwade. De roedel met de naam, Black Ops.

჻THEENCOUNTERS

»Creeds
-Tékorr
-Mort

»Breakers
-Blake

»Whispers
-Assyria
-Silver

»Stalkers
-Yaisa
-Craig

»Strangers
-Ramirez

»Freaks
-Kian

჻THERANKS

Creeds
Dit zijn de leiders van de roedel. Hun leiden de roedel, en zorgen voor discipline. Ze gaan over alles wat er in de roedel gebeurd, en moeten akkoord gaan voordat er beslissingen worden genomen.

Breakers
De tweede rang in de roedel. Ze hebben het meeste recht van de normale leden, en staan onder de Creeds. Breakers beslissen vaak mee over dingen in de roedel, en mogen hun eigen meningen naarvoren brengen.

Whispers
De derde rang in de roedel. Deze leden zorgen voor dingen rondom de roedel, houden de boel in de gaten en mogen alles verklikken en vertellen als hun denken dat de Creeds dit moeten weten. De Creeds vertrouwen deze leden het meest, na de Breakers.

Stalkers
De vierde rang in de roedel. Deze wolven zijn zeker geen lieverdjes, en hebben niets voor niks al heel wat krijgerswonden over hun lichaam. Stalkers zullen dan ook nooit en te nimmer een gevecht uit de weg gaan, en zullen de roedel dan ook met hun leven beschermen.

Strangers
De vijfde rang in de roedel. Deze wolven hebben nog geen vaste rang toe gekregen, en hebben nog niet zoveel rechten in de roedel. Pas als ze hun daden hebben bewezen zullen ze een vaste plek krijgen in de roedel.

Freaks
De zesde rang in de roedel. Oftewel de onderdeurtjes. Deze wolven hebben de laagste rang, en zoveel laag tot geen rechten in de roedel. Deze wolven hebben meestal iets gedaan wat niet ten orde kan in de roedel. Als de leiders ze in leven willen houden worden ze bij de Freaks geplaatst.

჻PACKRULES

»Heb respect voor hogere rang wolven
»De roedel leeft als 1, niet ieder voor zich
»Houd je aan je rang, en niet als een hogere of lagere rang wolf
»Binnen de roedel mag je uiteraard met je roedelgenoten vechten
»Je mag je roedelgenoten echter niet doden
»Meld je op tijd bij de roedel activiteiten, als je een rede hebt om niet te komen dan meld je dat

჻HOMESWEETHOME

{{ Night Sky Lake

Niet alleen s'nachts zie je de reflectie van het universem in dit bergmeer. Ook overdag zijn de sterren zichtbaar, het is echter een illusie, doordat het water helder is en de boven gevuld is met donkere grond en witte stenen. Daardoor krijg je het exacte effect van de sterren hemel. Dit is het gebied van de roedel Black Ops.


჻WANNABE

Dus jij denkt een waardige Black Op te kunnen zijn? De kans is er voor ieder van ons, maar klein. Want echter bitter slechte wolven worden binnen gelaten. Wolven met een sterke geest, en de juiste houding. Maar dan ben je er nog niet, om de zoveel tijd word er test gedaan in het roedelgebied, haal je de test ben je door. Zo niet, dan kan je je leventje wel vaarwel zeggen, tenij je weet te vluchten natuurlijk. Als je in de roedel wilt moet je Tékorr of Mort een pm sturen, met je motivatie en dan word er vertelt hoe je in de roedel kan komen.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sue Por Mis Pecados ♦
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: HOME, SWEET HOME :: TRAIN STATION-
Ga naar: