IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Moonlight Sonata.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lawrence
Moderator
ʙᴇᴀᴜᴛɪғᴜʟ ᴅɪsᴀsᴛᴇʀ
avatar


Posts : 283
Ω : 115

Dog profile
Age: 4 yeαrѕ.
Lifestyle: loѕт ғorever.
Partner: ғorever αloɴe.

BerichtOnderwerp: Moonlight Sonata.   ma 21 okt - 1:30
L A W R E N C E


Het waren weer van die dagen dat alles gewoontjes verliep. Er gebeurde niks bijzonders, het leven was na de korte gebeurtenis met Vegas gewoon weer door gegaan. Maar hij was haar niet vergeten. Dat zou hij nooit kunnen, alsof zijn leven nu met de hare verbonden was. Wat nogal gek klonk waarschijnlijk, maar op een andere manier kon Lawrence het niet omschrijven. Ze waren als ijs en vuur, hij verwoestend als het vuur en Vegas breekbaar als ijs tegenover hem. Misschien moest hij naar haar toe gaan, gewoon bij haar zijn. En weggaan, want dat was hem eerder geslaagd. Al was ze bij hem weggegaan, maar hij had haar daarna niet meer gevolgd. Hij was gewoon blijven zitten, toe kijkend hoe ze hem opnieuw verliet. Na alles wat hij voor haar gedaan had, was ze gewoon weggegaan. Echt tijd gehad om het zich te realiseren had hij niet, en wat maakte het ook uit. Lawrence was niet belangrijk, hij was gewoon maar een zwerfhond. Waar niemand om gaf, en daarom gaf hij ook niet om zichzelf. Vond hij zichzelf te min, en plaatste hij zich onder andere. Als andere honden zijn force hadden gehad hadden ze die vast en zeker heel anders gebruikt, met die force konden ze alles krijgen wat ze maar wouden. En roedel, een territorium. De hele wereld. Maar dat wou Lawrence niet, hij wou gewoon geaccepteerd worden. Dat iemand van hem hielt, bij Vegas had hij dat gevoel. Tenminste de eerste keer dat ze elkaar tegen kwamen. En die gedachte bracht hem bij door het feit dat hij zich op de exacte plek bevond waar ze elkaar ontmoet hadden. Zijn poten in de grond waar hij eerder had gestaan, tegenover haar. Ook de plek waar hij voor het laatst zijn force niet had kunnen tegen houden.  Door Vegas. Maar daarna ging alles zo perfect, eerst als vrienden later meer. Maar dat was ook niet meer. Niet na wat Vegas gezegd had. Het drong tot hem door wat ze wou, en was van plan haar niet meer op te zoeken. Lawrence liep een stuk over droge grond, de zon ruilde zijn plek in met de maan. Voor even hielt hij stil, kijkend naar de afzakkende volle maan. Zijn ogen gingen weer naar de reis die hij vorderde, na nog een paar uur te hebben gelopen arriveerde hij een rivier. Hier was hij nog nooit eerder geweest, maar het zag er vredig en rustig uit. Alsof Lawrence dat nog niet genoeg in zijn leven had. Hij zakte neer aan de waterkant en liet zijn hoofd op de koude grond rusten. Slapen was een optie, maar hij bleef wakker. Starend naar de reflectie van de maan op het water.
tag: Alleen Vegas| words:450
thanks_________________
LAWRENCE
"Fear is not real. It is a product of thoughts we create. Do not misunderstand me. Danger is very real. But fear is a choice."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.atherny.actieforum.com
 
Moonlight Sonata.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: I HAVE NO BOUNDARIES :: NEW HOPE MOUNTAINS :: DANCING CREEK-
Ga naar: