IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 SIOUX

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sioux

avatar


Posts : 12
Ω : 4

Dog profile
Age: 3 Years.
Lifestyle: Solitair
Partner: This love is killing me

BerichtOnderwerp: SIOUX   zo 6 okt - 1:29SIOUX
"Fear is not real. It is a product of thoughts you create. Do not misunderstand me. Danger is real. But fear is a choice."
GENERALname Sioux
gender Female
age 5 year
breed Alaskan Malamute
rank Solitair
orientation Hetero

Sioux is een volwassen vrouwtjes hond, haar leeftijd zegt weinig over de ervaring die ze al heeft. Beide ouders waren Malamutes, en dat maakt een pure Malamute, waaraan ze ook haar grote te danken heeft. Sioux heeft niet haar hele leve als solitaire hond geleefd, eigenlijk pas sinds een paar jaar. Zijn voorkeur gaat uit naar reutjes.

APPEARANCE

height 75 cm
weight 50 kg
eyes Hazel brown
pelt color Pitch Black, grey and white
Sioux is een flinke teef, qua breedte en qua hoogte. Door die rede heeft ze altijd al een hoge rang in roedels gehad. Maar dat ook door haar ervaring. Haar vacht is zo zwart als de nacht, met wat witte en grijze aftekeningen, waar haar hazel goudkleurige ogen uit springen.

RELATIONSHIPS
parents Salvador and Fenrir
siblings Native
ex lovers Indigo
pups Maeve, Sythka and Mort
lover -
friends -
enemies EnoughSioux heeft niet een al te uitgebreide familie. Ze heeft haar moeder en vader, en haar jongere broertje. Een paar jaar geleden leek hij de liefde van zijn leven tegen te zijn gekomen, waarbij ze 3 pups van gehad. Echter duurde die liefde ook niet lang.

CHARACTER
dislikes fighting - water - males
likes food - hunting - femalesDe meeste wolven zien haar als een droge bitch die geen barst geeft om andere en om wat andere van haar vinden. Echter diep binnen in dat verharde karakter zit een goed hart. Het meeste van dat goede had ze weggegeven aan Indigo en hun pups, dus weinig is er van over. Nu ze weer op zich zelf en alleen is toont ze weinig van haar emoties, en doet ze wat zij zelf wil zonder dat ze zich tegen laat houden door andere. Haar enige doel in leven zijn zo veel mogelijk reutjes versieren en leeg roven bemachtigen.

HISTORY
Sioux heeft niet veel leed en verdriet gehad in haar leven. Of nou ja in haar jeugd dan. Ze werd geboren als eerste pup van haar ouders. Een dochter geboren uit liefde in Boundless het land waarvan ze van jongs af aan al leerde dat het gevaarlijk was en haar leven onzeker was. Echter had ze het gevoel dat ze niets hoefde te vrezen. Ze had haar vader, haar moeder en de gehele roedel toch?

Niets was minder waar. Want geboren met 1 doof oor maakt je des te kwetsbaarder en zijn vader besloot dat Sioux enkel ongeluk bracht. Hij weigerde voor de jonge teef te zorgen en stelde zijn geliefde de moeder van Sioux op de proef. Of haar dochter af staan of haar liefde kwijtraken. Niet wetend wat ze zonder de liefde van haar leven kon gaf ze haar dochter af aan een andere roedel die haar rang misbruikte.

Niemand leek het iets te boeien dat jonge Sioux zo alleen achterbleef en de roedel had wel belangrijkere dingen te doen dan op zo'n onderdeur letten wat leidde tot eenzaamheid en daarom was ze een doelwit voor lagere rang reutjes die haar dagelijks misbruikte.

In deze eenzame periode groeide de haat jegens iedereen snel. De haat voor al wat zij haar aan hadden gedaan. De haat voor het leven dat ze had verkregen maar vooral de haat tegen de 'schepper' zij wie haar zo had gemaakt. Ze haatte zichzelf en verkoos een pad vol duisternis. Een pad waar de Duivel zelf over waakte. Echter liet ze niets merken. Geen enkel ding was zichtbaar. Haar force vormde haar wie ze werkelijk was, en ze toonde geen medelijden voor de honden die haar zo veel pijn hadden gedaan. Toch was er destijds nog een sprankje van licht te vinden in het hart van Sioux. Een klein vlammetje dat weldra gedoofd zou worden..

En dat doofde ook, toen ze op een dag haar ouders wou opzoeken. Hen wou confronteren met wat er van haar geworden was. Want toen pas zag ze haar jeugd vriend Indigo. Een schitterende bruine reu met nog bruinere ogen. Sioux vergat haar ouders en pakte haar leven weer op met Indigo, ze werden verliefd en kregen 3 pups. Alles leek perfect, en de ellendige Sioux was niet meer. Totdat ze haar ouders weer tegen kwam, en ze haar prachtige Indigo en de pups het leven beëindigde. Enkel door jaloezie en het feit dat ze haar het goede leven niet gunde. Zonder dat Sioux de kracht van de Duivel bezat vermoordde ze haar ouders.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
SIOUX
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: CREATION :: CHARACTERS-
Ga naar: