IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 [Aanvraag] Stars

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lenco

avatar


Posts : 1
Ω : 0

BerichtOnderwerp: [Aanvraag] Stars   ma 5 aug - 2:16


StarsStars is een neutrale roedel, ontstaan door de behoefte om samen te leven. Iedereen is welkom, maar als je hun territorium inkomt zonder toestemming lusten ze je rauw.
Rangen

O. Leader- De leider van de roedel, degene die het voor het zeggen heeft.
O. Co-Leader- De hulp van de leider, en degene die de leider vervangt in tijde van ziekte, of als de leider sterft.
O. Warriors- De honden die hun training afgerond hebben. Ze moeten jagen en de andere honden beschermen. Ze hebben vaak een Apprentice, die ze dan al hun kennis moeten leren zodat deze ook Warrior kan worden. Als de Co-Leader sterft of Leader word, word de oudste en meest ervaren Warrior de nieuwe Co-leader .
O. Apprentices- De pups vanaf 6 maanden, worden getraint om warrior te worden. Als hun mentor vind dat ze genoeg getraint zijn, worden ze Warrior.
O. Pups- De Puppy's. Ze verblijven in de nursery en mogen het kamp niet uit.
O. Pupmothers- De moeders van de puppy's, verblijven in de nursery en zogen de puppy's totdat deze oud genoeg zijn om Apprentice te worden. Dan neemt de Pupmother haar warriortaken weer op zich.
O. Medicine dog- De hond die veel kennis heeft van kruiden. Deze verzorgt de zieken, en heeft ook een leerling.
O. Medicine apprentice- De leerling van de medicine dog. Als deze te oud word, word de medicine apprentice de nieuwe medicine dog en word de oude medicine dog elder.
O. Elders- De honden die te oud zijn om hun Warriortaken nog te kunnen uitvoeren. Kan ook zijn door een handicap.


Territorium
Hun territorium bestaat vooral uit bos. Er is een groot meer met een waterval, en hun camp is in het midden van het dichte bos, beschermt door doornstruiken.


Gebruiken
Als er een hond van rang verandert, gaat de Leader op de grote steen in het midden van het kamp staan, en roept hij een vergadering bijeen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Aanvraag] Stars
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: CREATION :: PACKS :: PACK AANVRAGEN-
Ga naar: