IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Lazy day [&Finnick]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dylan

Dylan


Posts : 104
Ω : 49

Dog profile
Age: 3,4 years
Lifestyle: Free
Partner: I am not allowed to love.

BerichtOnderwerp: Lazy day [&Finnick]   vr 17 mei - 9:13


Dylan liet een diepe zucht horen. Zijn staart wiegde zachtjes heen en weer. Hij bevond zich vlak naast het Lake of Mysteries, liggend, met zijn ogen gesloten. Het was een tijdje geleden geweest dat hij zijn tijd had genomen en had genoten van de rust. Hoewel hij nog niet veel honden was tegengekomen had hij zijn poten vol gehad aan zij die hij wel ontmoet hadden. Of ze nou moeilijkheden met hem zochten of met een andere hond, of gewoon een lastige wens voor hem te vervullen hadden, Dylan had zijn tijd in Boundless zeer actief besteed. Canis zou trots op hem zijn en het vast wel toestaan dat hij nu een paar uurtjes rust nam. Wie weet was hij niet de enige die een pauze in zijn leven inlaste om bij het meer uit te rusten. Hij liet zijn kop op de vochtige aarde rondom het meer rusten. De kou deed hem goed. Wanneer de avond viel, zou hij op weg gaan om nieuwe honden te zoeken om te helpen. Dat was immers zijn doel in het leven, en daar wilde hij niet van af wijken.

Het kostte Dylan een halve minuut om kreunend overeind te komen. Zijn oogleden voelden zwaar. Sterker nog: zijn gehele lichaam voelde zwaar, en hij had een vieze smaak in zijn bek. Hij smakte enkele keren terwijl hij slaperig rondkeek. Hoe lang was hij ingedut geweest? Pas toen zijn ogen op de oranje getinte lucht vielen, besefte hij zich dat hij veel langer had geslapen dan zijn bedoeling was geweest. Meteen was hij klaarwakker. Hij sprong overeind en keek haastig om zich heen, alsof hij zich er voor schaamde dat hij had geslapen. Hij staakte zijn geschokte gedrag al snel, omdat hij zich toch niet concentreerde op wat hij deed. In plaats daarvan ademde hij een paar keer diep in en uit om zijn rust terug te krijgen. In zijn kop herhaalde hij de feiten: Hij was nog steeds bij het meer, het was hoogstens vroeg in de avond, wat betekende dat hij flink wat uren had verslapen, maar dat het nog niet te laat was om de draad weer op te pakken. Hij was nog niet door Canis gestraft, wat een goed teken was. Als hij meteen op zoek ging naar een hond om te helpen, kon hij zijn straf waarschijnlijk nog voorkomen. Hij strekte zijn spieren zo goed mogelijk uit en snoof vervolgens de frisse avondlucht op. Meteen ving hij de geur van een andere hond op. Enthousiast maakte hij vaart, hopend dat zijn andere zintuigen snel genoeg de andere hond zouden lokaliseren.


Note ;; Dit is weer eens zo'n post met zo weinig inhoud dat ik me ervoor zou moeten schamen.
Finnick pls~
Words ;; 431
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lazy day [&Finnick]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: I HAVE NO BOUNDARIES :: LAKE OF MYSTERIES-
Ga naar: