IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 [ RPG ] Supernatural

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Toshio

avatar


Posts : 37
Ω : 2

Dog profile
Age: 1.5
Lifestyle:
Partner: Maybe you love me, but I can never love you.

BerichtOnderwerp: [ RPG ] Supernatural   za 9 maa - 3:29


S U P E R N A T U R A L


Demonen, Engelen en andere Wezens verschuilen zich over de wereld. Sommige kwaadaardig andere proberen zo goed mogelijk te leven. Zich te verschuilen en onzichtbaar te zijn voor de mensen. Maar er zijn ook wezens die maar al te graag laten zien dat ze er zijn. Maar niet al het slechtte is perse slecht en niet al het goede is perse goed. Jagers en mensen leven tussen deze wezens, ook deze laten graag zien dat ze er zijn. Houden zich bezig met de veilig van de mens of het dagelijks leven. Proberen zo normaal mogelijk te leven, maar is het wel leven of is het eerder overleven?


Micheal en Lucifer zijn beide een van de vijf Engelen die gecreëerd zijn door God. Toen Lucifer zich ging verzetten tegen god. Gaf God het bevel aan Micheal om zijn broer op te laten sluiten in Hell. Met 666 zegels zou Lucifer veilig achter slot en grendel zitten. Het vreemde is wel dat er maar 66 zegels verbroken hoeven worden om Lucifer te bevrijden. Alsof God misschien wel wilde dat hij ooit vrij zou komen. Misschien dat God het wist niet wist, of misschien liet hij het gewoon toe. Maar Lucifer creëerde in Hell zijn eigen kinderen. De Demonen die nu rond lopen op de aarde zijn allemaal afstammelingen van Lucifer. Sommige rechtstreeks andere met omwegen. Maar ze leidden allemaal naar hetzelfde punt. Nu er 65 zegels zijn verbroken door de kinderen van Lucifer, hoeft er nog maar een zegel verbroken worden. De laatste zegel is 'Naam'. Als zij geofferd word kan de kooi van Lucifer geopend worden en kan hij zijn vesel betreden. Als zijn Vesel ja heeft gezegd tegen hem. Want ook al heeft Lucifer de Demonen gecreëerd hij zelf is en blijft een Engel die toestemming nodig heeft om een lichaam te kunnen betreden. Als hij zijn in zijn Vesel zit kan Lucifer de Apocalyps beginnen. Maar niet alleen Lucifer heeft een vesel. Micheal zijn broer kan hem tegen houden. Ook hij heeft niet stil gezeten en is opzoek gegaan naar een Vesel. Als zijn Vesel ja zegt, kan Micheal Lucifer stoppen en hem terug zetten in de kooi.


Naam; Supernatural
Soort; RPG
Onderwerp; Gebaseerd of de tv serie Supernatural
Omschrijving; Zie de tekst hierboven.
Link; http://supernaturall.actieforum.com/

Mvg. Het team
Michelle & Lisa

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[ RPG ] Supernatural
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: GENERAL :: HAVE A BREAK :: ADVERTISE-
Ga naar: