IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 no shinyuu [aanvraag]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Arizona
ƒυcк ∂є кσєℓкαѕт, ιк вєη cσσℓєя
avatar


Posts : 44
Ω : 113

Dog profile
Age: 2 years 'ld
Lifestyle: Solo
Partner: If love's a fight, then I shall die with my heart on a trigger ~

BerichtOnderwerp: no shinyuu [aanvraag]   zo 21 okt - 21:39boys and girls of every age
wouldn't you like to see something strange?

come with us and you will see


Je kent ze wel, de sluwe types die heel wat af liegen. Die stuk gaan van het lachen wanneer er iemand pijn lijd of verdriet heeft. Sommige noemen ze pestkoppen, andere noemen ze de leden van No Shinyuu, wat Japans is voor "geen beste vrienden" of "niet beste vrienden". De leden van deze pack zijn alles behalve lieverdjes. Ben je een doetje, een watje, een angsthaas of een held op sokken, dan moet je hier zeker niet zijn. Het is dan vrijwel zeker dat je in kleine stukjes hond wordt gescheurd. Bij No Shinyuu gaat het om macht en het stoken van onrust onder andere honden en packs. Ze zijn bij elkaar net één grote groep broers en zussen die elkaar eigenlijk totaal niet mogen. Maar het gaat bij No Shinyuu ook niet om vriendschap of een hecht bondgenootschap. Het gaat om het zaaien van angst onder de honden in Boundless. Ze vinden het heerlijk om machtig te zijn en draaien hun poten zeker niet om voor de heerschappij over heel Boundless. Het is een slechte pack waar onwijs veel invloed is van standen. Een hond met een hogere rang dan een andere hond heeft het recht om de baas te spelen over lagere rangen, en, als er niet geluisterd wordt, honden een lesje te leren. Je kan een hogere rang krijgen door het gevecht met een hogere rang aan te gaan en te winnen. Verlies je, dan zal eeuwige schaamte je achtervolgen.

Juuchin //De leider van de pack
xArizona

Joshu //De rechterhand van de Juuchin
x

Daiji //De belangrijke leden
x

Heijou //De degelijke, normale leden
xLawrence

Koinu //Leden onder de 1 jaar
x

Ijiwaru //Onrust stokers in de groep
x

xDoe altijd precies wat een hogere rang van jou vraagt
xHogere rangen hebben duidelijk meer macht dan een lagere, gedraag je hier dus naar
xDoe niks wat met de pack te maken heeft zonder toestemming van de Juuchin
xGevechten tussen de leden zijn toegestaan
xGevechten mogen zo bloederig zijn als kan, maar er mogen geen doden vallen
xDe Koinu's raak je met geen poot aan. Doe je dit wel, dan zijn de gevolgen van dien
xWees niet bang om een beetje herrie te schoppen bij de andere packs of honden zonder pack
xAls je een Ijiwaru bent moet je het maar aannemen dat de andere leden je niet met respect behandelen
xAls je de pack verlaat, mogen de andere leden op je jagen en meebrengen naar het kamp. De mogelijkheid dat je het niet overleeft bestaat.


In tegenstelling van veel andere packs, is de plek van No Shinyuu op menselijk gebied en niet in de natuur. Hun plek is de Train Station, om precies te bij één van de perrons die buiten gebruik is en waar geen treinen of mensen meer komen. Lichten doen het daar niet en het ligt helemaal aan het einde van het station, aan de buitenkant en je moet een redelijk grote afstand afleggen wil je daar komen. Je moet sowieso wel gek zijn om daarheen te willen. Als er toch mensen in de buurt komen worden ze wel afgeschrikt door een horde agressieve honden. De Yuuchin heeft zijn eigen plekje, een oud hokje waar vroeger treinkaartjes werden verkochten. Er reiden ook geen treinen meer langs het perron, dus de honden kunnen zicht met een gerust hart ook op de rails bevinden.


Ben jij een lid van No Shinyuu? Dan heb je de eer om deze button in je signature te mogen zetten. Dit hoeft natuurlijk niet.

Hoe word ik lid?
Om de zoveel tijd zullen er verwingstopics komen waarin elke hond die interesse heeft om zich bij een groepje onrust stokers te voegen zich kan melden. Je wordt dan getest of je geen watje bent. Kom je door te testen heen, dan mag je jezelf een trots lid van No Shinyuu noemen. Zo niet, dan zal je weggejaagd worden van het gebied en hebben de leden toestemming om je, zodra ze je tegen te komen, aan te vallen.
Natuurlijk kan je ook bij No Shinyuu komen doormiddel van een confrontatie met één van de leden of de Juuchin zelf. Als een gewoon lid je aanbeveelt bij de Juuchin wordt je, net zoals alle andere honden, getest. Als de Juuchin je persoonlijk geschikt vindt wordt je ook getest.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
no shinyuu [aanvraag]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: CREATION :: PACKS :: PACK AANVRAGEN-
Ga naar: