IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 A fluffy devil

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shadow

avatar


Posts : 190
Ω : 46

Dog profile
Age: 6,5 months old
Lifestyle: Solitair
Partner: it is too good to be true

BerichtOnderwerp: A fluffy devil   vr 14 sep - 5:03


general

Name: Shadow
Race: Shiba inu X Akita inu
Gender: Male dog
Age: 6 months old
group: -
Parents: unknown
Brothers/Sisters: unknown
Partner: If i found a love
Pups: I am a pup.
Status: lonely
Force Dark shadow eyes. Shadow kan mensen en dieren pijn doen door naar ze te kijken, dit is dodelijk. Maar het kan ook gewoon ontzettende hoofd pijn, verlamming, buikpijn en andere kwaaltjes veroorzaken, flauwvallen en dat soort dingen kunnen ook. Maar Shadow zal met zijn kracht nooit iemand doden, hij geeft je alleen een pijnlijke waarschuwing. Ook kan Shadow met zijn ogen door muren, struiken, bomen en andere obstakels heen kijken, hij ziet 's nachts veel beter dan andere dieren en hij kan er voor zorgen dat iedereen meteen gek op hem is, of zelfs dat zijn vijand(en) (of andere vervelende dieren/mensen) verliefd op hem word, zodra dat gebeurd kan Shadow er voor zorgen dat zijn vijand(en) verlamd is/zijn en kan hij moeiteloos vluchten. Door die kracht is hij onsterfelijk, tenzij een andere hond ook een sterke dodelijke kracht tegen hem gebruikt Hij heeft zijn kracht goed onder controle en kan pas iemand doden als hij ouder dan een jaar is.

Family


Mother: Haar naam is onbekent voor Shadow, maar hij weet wel dat ze mee deed met slede wedstrijden, totdat ze een gebroken poot kreeg tijdens een crash. De baas wou haar afmaken, maar een slechte fokker kocht haar en verzorgde haar heel slecht. Ze was een goede moeder, maar na het eerste nestje, waar Shadow bij zat, storf ze van wege de slechte omstandig heden.

Father: Over haar vader is er eigenlijk niets bekent, hij leeft nog en dat is het enige wat Shadow weet.

Brothers/Sisters: Ook van hun weet Shadow niets, hij weet ook niet of ze nog wel leven.

character and appearance

Character: Shadow is een stoere sterke husky, hij is niet snel bang. Hij is aardig tegen vriendelijke honden, maar gemeen tegen gemene honden. Hij houd van aandacht en spelen en is totaal niet bang voor mensen. Hij denkt dat hij iedereen aan kan en daarom komt hij ook vaak in de problemen.

coat: Shadow heeft een zwarte vacht met een blauw-achtige glans, hij heeft bruine vlekken boven zijn ogen en aan de onderkant van zijn poten. Voor de rest is zijn borst, buik, poten, staart en binnenkant van zijn oren wit tot creme kleurig. Zijn vacht is lang en wollig waardoor hij een beetje op een knuffelbeer lijkt. Die bruine stipjes boven zijn ogen laten hem er extera schattig uit zien.

Eye color: Shadow's ogen zijn donker bruin tot bijna zwart

build: Shadow lijkt groot voor zijn ras maar dat komt omdat hij met een Akita gekruist is, dat heeft voor de rest weinig met zijn uiterlijk te maken. Hij is gespierd en tegenlijker tijd slank. Zijn staart is over zijn rug gekruld, maar hij kan zijn staart ook laten hangen.

Nose: Shadow`s neus is voledig zwart.

Historie

Historie:

Shadows verleden is erg naar en verdrietig, maar zelf herinert hij zich er weinig van.
Born Shadow is geboren bij een slechte fokker in de winter. De honden zaten in kooien in een oude hooi schuur. Het was er koud en Shadow had het maar moeilijk overleefd.
when his boss took him Shadow is met 5 weken gekocht door een familie. Ze zorgde goed voor hem, al was het maar 4 weken. Shadow was blij en gelukkig bij hun, helaas duurde dat maar kort.
when and how the owners dying Shadows baasjes gingen op vakantie en namen de pup mee, Shadow was nog maar 10 weken en dus nog geen maand oud. Ze gingen met het vliegtuig naar een warm land en Shadow mocht voor het eerst mee. Hij ging in een reis kooi onder de stoel, omdat hij klein genoeg was. Het opstijgen ging prima, maar het vliegen eindigde in een grote ramp. Net nadat ze de zee hadden over gestoken klonken er rare geluiden in het toestel. Er was een gans in een van de motoren gevlogen, waardoor het vliegtuig niet langer in de lucht bleef. Het toestel storte neer en er was paniek. Toen klonk er een enorme knal, het vliegtuig was in brand gevlogen en met veel kracht op de grond gestort. Het was stil, niemand het het overleefd. Plotseling kroop er een klein hondje tussen de puin uit. Het was Shadow, hij was de enige die het had overleeft. 'Het was een wonder' dachten veel mensen, maar door Shadows kracht heeft hij er alleen maar een paar schaaf wonden aan over gehouden, die intussen al zijn verdwenen.
after the death of his owners Shadow is toen een tijdje zwerver geweest en aardig mishandelt door mensen, daarom is hij nu zo schuw.

Today

Today: Nadat mensen hem hadden gevonden, is hij van hen ontsnapt en leeft nu in Boundless.

Likes and dislikes

Likes:
run, run and more run.
FOOOOOOOD!
Playing with toys
water
snow
Make friends


Dislikes:
extreme heat
people
Airplanes
evil dogsTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
A fluffy devil
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» (RPG) Angel vs Devil
» OH STARCLAN IT'S SO FLUFFY! (Fluffykit')

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: CREATION :: CHARACTERS-
Ga naar: