IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 ~ Vinas

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vinas

avatar


Posts : 82
Ω : 14

Dog profile
Age: 3 years
Lifestyle: Solitair
Partner: Could you ever love a dog who can't see you?

BerichtOnderwerp: ~ Vinas   zo 19 aug - 20:14

Algemeen:

Name: Vinas
Nickname: Vinn
Age: 3 Years
Gender: Male
Breed: Schnauzer
Living style: Solitair, cause who wants me?
Force: Sensitive Paws
Met deze Force kan Vinas alles om hem heen voelen door middel van gevoelige voetzolen. Omdat hij blind is ziet hij anders niks en hij gebruikt zijn Force dan ook eigenlijk altijd. Hij voelt wanneer iemand een stap zet, waar hij dan is en hij kan schatten hoe hij eruit ziet. Hierdoor kan hij dus eigenlijk ook door dingen heen kijken.

Packs:
Pack nu: None
Rang nu: None
Pack vroeger: None
Rang vroeger: None

Uiterlijk:
Coat: Half lang, zwart met wit
Eyes: één wit/blauw oog en één bruin oog, met een soort vliesje doordat hij blind is.
Bouw: Vinas is een grote, gespierde hond. Doordat hij alles kan zien ziet hij er zelfverzekerd uit.

Innerlijk:
Likes: Sun - Earth - Soft sounds
Dislikes: Rain - Water - Hard sounds
Personality: Vinas is een goeie hond. Hij werd veel gepest en kan hierdoor wel fel overkomen. Hij zit er niet mee dat hij blind is, hij heeft ermee leren leven. Toch moet je hem er niet mee pesten, want dan wordt hij echt boos en komen de spieren van jaren trainen tevoorschijn.


Verleden:
Place of Birth: Somewhere in the mountains
Season: Summer
History: Al toen Vinas geboren was, was duidelijk dat hij blind was. Hij deed zijn oogjes veel later open dan zijn broertje en zusjes. Zijn ouders hebben hem nog wel proberen op te voeden, maar wisten zichzelf geen raad meer toen hij nog steeds niet kon jagen toen hij een half jaar uit was. Zijn ouders hebben hem achtergelaten ergens in het bos en zijn teruggegaan naar de grot. Eerst vond hij het fijn, hij was af van het gepest van zijn broertje en zusjes en het constante gezeur van zijn ouders. Maar na een dag raakte hij in paniek. Hij had honger gekregen maar er was nergens eten. Hij stond op en wou lopen, maar liep tegen de dichtsbijzijnde boom en viel om. Dit moment in het bos was het moment dat hij zijn Force ontdekte. Ineens voelde de grond anders aan en kwamen er beelden door zijn hersenen heen. Hij zag de omtrek van de bomen en hij voelde een muisje lopen op vijf meter afstand. Door zijn Force heeft hij leren jagen en overleven. Hij trainde dagelijks en zwoer wraak te nemen op zijn familie die hem gewoon achterliet.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
~ Vinas
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: CREATION :: CHARACTERS-
Ga naar: