IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Faithful Prayers

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Duvessa

avatar


Posts : 99
Ω : 11

Dog profile
Age: Doet er niet toe ;O
Lifestyle: Would be part of the pack who's a part of my dad.
Partner: Uh no?

BerichtOnderwerp: Faithful Prayers   zo 19 aug - 0:23

Vliegensvlug rennen poten van de slechte, sluwe en trotse honden uit de Faithful Prayers je tegemoet. Zij informeren hun alpha op de nieuwe indringer in hun gebied. Ben jij die "indringer" waar de honden het over hebben?
Haar poten maken aanstalten, naar de plek van onheil. Daar, vlak voor haar, staat de indringer waar iedereen het in de roedel over had. De poten van de alpha beginnen te bewegen in de richting van het gestalte. "Wat moet je? Oh wacht, ik weet het al!" De sarcastische, valse grommen vloeien uit haar bek, terwijl ze haar zin af maakt. "Je wilt er vast en zeker bij!?" Grommend, met een kwade blik kijkt de alpha naar het gestalte.
De roedel is niet voor watjes, zacht-handige honden. Evenals gelovig of niet, je zult slecht bloed moeten hebben om er bij te kunnen.
Voel jij je aangesproken tot een van ons? En durf jij het aan om de confrontatie met de roedel aan te gaan? Welkom bij "Faithful prayers".

Members
Tacitus
Tacitus' zijn de alpha's of leiders van de roedel. Zij zorgen voor de orde, anciënniteiten, leden en de handhaving.
Duvessa

Calixto
Calixto's' zijn de béta's en de loyale honden van de roedel. Zij hebben zich bewezen tot een zeer sluwe, slechte hond die de taken eventueel van de alpha's zouden kunnen overnemen.
Béta's
Judas
Loyals
Anael

Kastav
Kastav's zijn alle honden die minimaal 3 voltooide trainings hebben doorstaan. Ze worden hier gerekend tot de Jagers, Verdedigers (en indien nodig; Medische Zorg). Maar wanneer een hond een enorm speciale indruk maakt de eerste keer, zal deze rang voor hen die het bezitten zijn weg gelegd.
(Medische Zorg)
--
Verdedigers
--
Jagers
--

Betto
Betto's zijn alle nieuwe leden. Zij starten als een spion of een trainer. Dit ligt aan de indruk die de nieuwe, aankomende leden maken op de alpha. Na 2 voltooide trainings zullen zij een oordeel over hun rang krijgen.
Trainer
--
Spion
--

Dyus
Dyus' zijn de puppies van de leden of het zijn aangesloten puppies. Zij zullen tot hun 1e levensjaar tot deze rang behoren en getrained worden door hun ouders of de toegewezen trainers. Na hun 1e levensjaar zullen zij uitgedaagd worden door de alpha's die op hun mening een oordeel geven van de rang.
--

Regels
x | Beantwoord altijd de oproep van de alpha of de béta. Leden die niet dit niet doen, zullen gestraft worden.
x | Toon altijd respect voor de hogere rangen.
x | Verraad je de roedel, zal je het de rest van je leven bezuren.
x | Om tot de roedel te behoren, ben je alleen slecht of slecht-gelovig!
x | Je bent in staat om alles ter alle tijden te kunnen uitvoeren, dus ook doden.
x | Elk mede-lid is een broeder van je, er word dus niet gevochten buiten trainingen!
x | Een partner in de roedel mag, er buiten niet. Je bent verplicht eerst 28 dagen anciënniteit aan te tonen.
x | Een pup mag. Je bent verplicht eerst 28 dagen anciënniteit aan te tonen.
x | Bij een oproep is elke wolf verplicht zich minimaal 3 maal te melden door middel van een post. Kom je niet, meld je dat via een pb → zo niet; is het een rang lager.

Gebied

Noord-Oost
Het Noord-Oosten van de Mystery Lake is in beslag genomen door ons. Het is er kouder dan in het Zuid-Westen en veel voedsel verdwijnt hier snel door de vloek die er in het Noorden hangt.

Hoe kom je erbij?

Voornamelijk gaat het Faithful Prayers er om dat honden zich onbewust bewijzen. Dit komt doordat de alpha zelf zijn leden uitkiest. Hij zal de desbetreffende hond benaderen en hem of haar na een test of een speciale indruk zijn oordeel maken. Daarna zul je horen of je een Faithful Prayers bent of niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Faithful Prayers
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: OTHER STUFF :: ARCHIVE-
Ga naar: