IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 What if.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gast
GastBerichtOnderwerp: What if.   zo 12 aug - 9:22

De zwarte kater verdween in de schaduwen van dit duistere woud. Het enige wat nog zichtbaar was waren zijn fel blauwe ogen. Het leek erop alsof de kater naar iets toe liep, maar dat was niet zo. Hij liep doelloos vooruit, zonder te weten wat hem daar te wachten stond. Misschien een vriend, misschien een vijand. Misschien iets wat hem zijn leven kon kosten, wie wist. Hij liet zijn lichaam het werk doen, zijn lichaam mocht beslissen waar hij naartoe zou lopen. Plots bleef hij stilstaan, alsof het tot hem doordring dat hij ergens naartoe was gelopen waar hij eigenlijk niet heen wou gaan. Zijn ogen gleden over het gebied waarna hij droog kuchte. Een bos, daar was hij nu. Voor de zoveelste keer opende hij zijn bek op een kiertje en ademde kort diep in. Al snel ving hij alle geuren op. Hij richtte zich op één specifieke geur, de geur die dichtbij hem was. Zijn staart ging wat hoger in de lucht hangen, en zijn hoofd tilde hij een stukje omhoog. Behendigheid, enkel zo zou hij kunnen zien wie deze kater was. Met een soepele sprong, sprong hij tegen de schors van de boom aan en klom razendsnel omhoog. Hij sprong op een tak, die net dik genoeg was voor hem. Waarna hij over de tak heen liep, totdat hij het een beetje hoorde kraken. Zijn ogen gleden naar een andere tak, van een andere boom. Met een sprong sprong hij richting die tak. Hij sloeg zijn nagels uit en greep met zijn voorpoten de tak vast. Waarna hij zichzelf naar een iets stevigere tak slingerde. Eenmaal daarop keek hij naar het gebied dat nu onder hem lag. Hij zag een schaduw, en kort ging een van zijn mondhoeken omhoog. Dit kon nog wel eens heel interessant worden. Wie weet waar dit alles op uit zou lopen.

.First Skye, later mogen andere komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Skye

Skye


Posts : 129
Ω : 15

Dog profile
Age: »3 yrs 'nd 3 mnts
Lifestyle: »Get the fuck off.
Partner: »Daredevilɞ

BerichtOnderwerp: Re: What if.   zo 12 aug - 23:57

» I can feel the blood flow in your veins...


Met een zelfverzekerde blik keken Skyes ogen uit over een groot bos. Als dit Boundless was, was het heel anders dan haar verwachtingen, of ze was gewoon niet op de goede plek beland. Misschien dat er achter het bos zich het paradijs bevond, wie weet, met die gedachte in haar achterhoofd stapte het donkerbruine teefje rustig verder. Haar ogen keken even rond, vond de schaduwen die ze zocht en sprong er elegant naartoe. Voor een onoplettend oog leek de teef haast onzichtbaar in de duistere schaduwen van het donkere bos. Voor iemand die toch wel een beetje oplette, was het alsnog moeilijk om haar te zien, het enige wat haar verraadde waren de witte plekken op haar borstkas. Met haar oren kalm langs haar hoofd stapte ze van schaduw naar schaduw. Eigenlijk was er niks mis met deze plek, het was er donker, rustig en het gaf je een soort duister gevoel. Ofnouja, dat gaf het Skye.
Plots spitste Skye haar oren, ze hoorde gekraak, het was vast een tak van een oude boom die het zomaar begaf… dat moest het zijn. Behoedzaam liep Skye verder, niet wetende hoe lang ze nog zou moeten lopen voor ze uit dit bos was. Ergens maakte Skye zich zorgen over het gekraak, dat was de enige keer dat ze iets gehoord had, buiten het geruis van de bomen die door de wind deinde. Met haar ogen tot spleetjes geknepen stak ze haar neus in de lucht en snoof diep in, allerlei soorten geuren stroomde haar neus binnen. Een aparte geur ving ze op, eentje die los stond van de andere. Met een drafje probeerde ze dichterbij te komen, dichterbij de geur waarvan ze het ooit wel eens geroken had. Een kat, dat was het, het was een kat. Dat kon nog wel eens leuk worden, het was lang geleden dat ze haar force op een kat had beoefend. Die beesten waren leuk om te besturen, omdat hun weerstand niks uithaalde. Een valse grijns kwam rond haar bek, die ze inmiddels een stukje open had getrokken.
Met een ruk richtte Skye haar kop naar links, haar ogen hadden een beweging gezien. Haar donker, bijna zwart gekleurde bruine ogen probeerde nogmaals een beweging op te vangen, daar in de top van een van de bomen zag ze een silhouet van een kat. “Zozo poesje,” Op het laatste woord legde ze een duidelijk accent, “lekker aan het klimmen?” Grinnikte Skye richting de top van de boom.

»Hope u like ;3 moet nog een beetje in komen met haar c:


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://judithplatte.deviantart.com/
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: What if.   wo 15 aug - 4:45

Van boven had Solomon een prima zicht op de hond boven hem. Solomon tekende een sluwe grijns op zijn lippen, heerlijk zo andere bekijken zonder dat hij zelf gespot zou worden. Solomon hielt zich voor dood, en bleef muisstil op de tak zitten, zijn staart om zich heen geslagen. Tevreden kijkend nar de bruin kleurige hond. Maar al snel was het feest voorbij, waarschijnlijk had de wind hem verraden, en was zijn geur hem binnen gedrongen. 'Zozo poesje, Solomon draaide met zijn ogen naar beneden en keek de hond ligt geërgerd aan ’Poesje?’ Solomon schudde bedenkelijk zijn hoofd, ’Het is meneer kat voor jou’ Zijn woorden zuur en hard. Hij kon het gewoon niet waarderen dat hij poes werd genoemd, het was dan wel een nadrukkelijk woord op een dier zoals hem. Maar kater of kat paste beter bij zijn karakter, en Solomon zelf. Poes was poezig en schattig, en dat was wel het laatste wat je over Solomon kon zeggen. Solomon spande zijn spieren en sprong lenig van de dikke tak, vervolgens kwam hij neer op een dunnere tak dichter bij de grond. Nu kwam hij op ongeveer gelijke hoogte van de hond. ’lekker aan het klimmen?’ Was dit een grap, hij had toch niet een 1 of andere ‘ik probeer aardig te doen’ malloot aan de haak geslagen. Want dan was hij snel klaar hier. Solomon zijn tong gleed tussen zijn lippen vandaag waarbij hij de haren rondom zijn bek naar achter likte. ’heerlijk’ zijn antwoord zo zoet als mieren poep, uiterst sarcastisch. Waarna hij een grijns op zijn lippen tekende, ’Zeg hond..’ Solomon was heen en weer gaan tijgeren, de hond doordringend aankijkend. ’Jij lijkt me niet het random goede type, wat is je naam?’ Zijn stem kil maar beheersend, alsof hij zich in hielt. Solomon hief zijn zwarte staart sierlijk in de lucht, en plaatste poot voor poot op de tak.
Terug naar boven Ga naar beneden
Skye

Skye


Posts : 129
Ω : 15

Dog profile
Age: »3 yrs 'nd 3 mnts
Lifestyle: »Get the fuck off.
Partner: »Daredevilɞ

BerichtOnderwerp: Re: What if.   ma 20 aug - 22:36

» I can feel the blood flow in your veins...


Skye bleef omhoog kijken, naar waar de poes zich in de boom schuil hield. “Poesje?” Hoorde ze hem zeggen, poesje ja, dat was wat ze had gezegd. ’Het is meneer kat voor jou’ Even speelde er een glimlach om haar lippen, “Meneer kat,” Sprak ze hem sarcastisch na, wat dacht hij wel niet, dat zij, Skyelor, hem nu voortaan meneer zou noemen? Mooi niet, hij mocht wel dromen. Nooit van haar levens dagen zou ze een poes meneer noemen. Poesen waren vieze kleine onderkruipsels, die hun beschutting zochten in vieze vuilnisbakken. Of als koningin bij mensen thuis woonde. Bovendien waren de meeste bang voor honden, en terecht natuurlijk, wie was er na een tijdje nou niet bang voor Skye.
Terug naar de kat, wie blijkbaar op haar vraag had geantwoord, met een poeslieve stem. Zie je, daar kreeg je het al, hij bewees maar eens dat hij een poeslief poesje was. Hoewel ze ergens wel wat sarcasme kon bespeuren, naja, dat had hij dan snel van haar geleerd. Ondertussen bevond hij zich op een lager gelegen tak, vlak voor haar, als hij wilde kon hij zo naar haar kop springen. Nouja, hij zou natuurlijk tegen gehouden worden door Skye, ze had haar force immers prima onder controle. De grijns op die de kat droeg stond hem absoluut niet, maarja, hij moest het zelf weten. ’Zeg hond..’ sprak de pikzwarte poes, die ondertussen heen en weer was gaan lopen over de smalle tak. “Zeg poes…” Vervolgde Skye hem. Haar blik constant gericht op de poes voor haar. ’Jij lijkt me niet het random goede type, wat is je naam?’ antwoord geven kon geen kwaad, iedereen zou haar naam mogen weten, het was maar een naam. “Lieve poes,” Glimlachte ze ironish, “mijn naam is Skye, ik denk dat die van jou, laat me raden, Poes, is?” Sprak ze vol haat naar hem uit. Ze volgde zijn bewegingen, zijn lelijke poezen poten plaatsten zich een voor een voor elkaar op de tak. Zij zou dat ook kunnen, makkie, het probleem was alleen dat de tak dan door zou breken. Haar blik dwaalde even af naar het bos waar ze zich in bevonden, het was er donker, en weinig licht wist zich door het bladerdek te wringen.
Langzaam richtte ze haar ogen terug op de poes, een vriendschap zag ze niet in deze ontmoeting. Dat zag ze in geen enkele ontmoeting eigenlijk, en dat zou er waarschijnlijk ook nooit van komen. Maarja, wie kent de toekomst? Niemand toch? Vast niet nee.

»--->


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://judithplatte.deviantart.com/
Gast
GastBerichtOnderwerp: Re: What if.   wo 5 sep - 7:51

Was dit een grapje? Solomon dacht toch echt met een redelijk fatsoenlijke hond een gesprek te kunnen voeren. Maar deze vlooienbal leek daar niet echt aan mee te werken. Echter gewoon door het feit dat de hond waarschijnlijk zoals de meeste honden was; uit de hoogte en uiterst irritant. ’Meneer kat’ Solomon trok zijn lippen wat op als een soort van sarcastische lach. ’Danku...’ Zijn woorden poeslief en uiterst kil, wat het plaatje Solomon haast om te schateren maakte, ’ ..Vlooienbal’ Gooide hij er als extra porsie bovenop. ’ Zeg poes’ Gingen we bijdehand doen? Solomon ging er verder niet op in, had niet de zin om wat terug te zeggen. Dat zouden waarschijnlijk toch alleen maar verspilde woorden zijn. Hij trok enkel ligt een geïrriteerde wenkbrauw op, en bekeek de hond nadrukkelijk aan. ’Lieve poes’ Oké, Solomon begon langzaam meer en meer geïrriteerder te raken. Hij liet het nog niet merken, maar dat zou niet lang meer duren. Solomon knikte nu enkel als teken dat hij luisterde, maar zijn gezicht vertoonde minachting voor het feit dat de woorden van de hond hem totaal niet aanstonden. ’mijn naam is Skye, ik denk dat die van jou, laat me raden, Poes, is?’ Dit was eigenlijk wel duidelijk de druppel. Solomon liet zijn nagels vanuit zijn zachte zwarte kussentjes naar buiten glijden door naar de schors van de boom. Zijn staart kwiselde, een positief zicht voor de hond, een dodelijke val dat wel. ’Als je me nog 1 keer poes noemt, dan garandeer ik je dat deze schatjes’ Hij hief zijn poot omhoog, waarbij hij zijn klauwen naar Skye richten. Zijn nagels blonken in het ligt van de maan 'In je kop geplugd zullen staan' Solomon lachte liefelijk, een lach die absoluut niet bij zijn woorden van daarnet paste.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: What if.   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
What if.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: I HAVE NO BOUNDARIES :: FOREST OF DEATH-
Ga naar: