IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 { D y l a n }

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dylan

avatar


Posts : 104
Ω : 49

Dog profile
Age: 3,4 years
Lifestyle: Free
Partner: I am not allowed to love.

BerichtOnderwerp: { D y l a n }   wo 4 jul - 8:41

{{ D y l a n

Age : 3 years.
Gender: Reu
Breed: German Shepherd.
Voice: BananaPieLord // Dylan
Theme: The Promise I Made Over This Blue Sky // Iamsleepless
Passions: Smiles & Music.

Appearance: Dylan is een gespierd gebouwde Duitse Herder. Zijn kleuren zijn standaard voor zijn ras, namelijk bruin en zwart, hoewel hij voornamelijk bruin van kleur is. Zijn snoet is wel zwart en zijn ogen zijn kastanjebruin.

History: Er is slechts weinig bekend van de geschiedenis van Dylan. Hij praat er zelden over, met het idee dat de toekomst belangrijker is dan het verleden. Wel heeft hij een zusje gehad, wie tragisch genoeg na één jaar geleefd te hebben is gedood. Sinds dien is Dylan zich op zijn levensdoel gaan richten: de honden in zijn omgeving gelukkig maken. Hij heeft een tijdje rond gereisd, op zoek naar honden die zijn hulp nodig hadden en wilden accepteren. Nu is hij aangekomen bij Boundless, waar hij hoopt om nog veel meer honden te helpen.


Personality: Dylan is een van de meest sociale honden die op de planeet rondlopen. Hij heeft begrip voor vrijwel iedereen en het zal dan ook zelden gebeuren dat hij iemand niet mag. Hij kan aan iemand zijn lichaamstaal al snel zien of er iets aan de hand is of niet. Zelfs het kleinste signaal zal hij oppikken en zal hij op reageren. Hij zal ook nooit vinden dat je overdrijft, want ieder heeft zo zijn redenen om boos of verdrietig te zijn.
Naast zijn gevoelige, behulpzame kant, heeft hij ook een kant die zo veel mogelijk lol wil hebben. Met Dylan kan je altijd wel lachen.

Extra: Dylan gelooft dat hij door een god genaamd Canis naar de aarde is gestuurd om andere honden gelukkig te maken op wat voor manier dan ook. De Canis is praktisch alles voor hem, het is zijn reden om te leven, en als hij iets even niet meer weet, bidt hij om hulp. Dit betekent niet dat hij er altijd over moet praten, het betekent enkel dat als hij er over begint, je de Canis niet moet beledigen.


Force: Phantasm
Dylan kan zijn omgeving veranderen door middel van illusies. Deze illusies kunnen ook gezien worden door andere honden, maar alleen wanneer zij dicht bij hem staan als hij ze oproept. Bij gebruik van zijn Force, krijgt hij een ietwat wazige blik in zijn ogen. Dylan kan zijn Force pas volledig gebruiken als hij de sleutel tot de waarheid accepteert. (OOOOH WHAT COULD THAT MEAN?)

Connections:
Friends -- none
Foes -- none
Acquaintances -- Valerie.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{ D y l a n }
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: CREATION :: CHARACTERS-
Ga naar: