IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 ~ J.a.y.s.o.n.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jayson

avatar


Posts : 113
Ω : 8

Dog profile
Age: ~16 Weeks.
Lifestyle: ~Lonelyness.
Partner: ~Be Kind, Aim For My Heart.

BerichtOnderwerp: ~ J.a.y.s.o.n.   di 3 jul - 3:38


Algemeen


Naam: Jayson ~Jay
Geslacht: Reu
Leeftijd: 16 weken
Geboorteseizoen: Lente
Ouders: Ashley x Onbekend
Ras: Nova Scotia Duck Tolling Retriever ~Toller Retriever
Siblings: Onbekend
Oriëntatie: Homoseksueel

Uiterlijk


Bouw: Jay is een middelgrote toller pup, maar toch vrij gespierd door zijn goede conditie. Zijn poten zijn nu nog vrij breed in verhouding tot de rest, maar later zal alles in goede verhouding komen te staan.
Vacht: Zijn vacht is bruin/oranje-rood, en iets donkerder dan dat van de gemiddelde toller. Op zijn snuit heeft hij aan de rechterkant van zijn neus een klein wit langwerpig driehoekje lopen. Ook van zijn kin tot zijn buik zit wat witte vacht. Zijn poten zien eruit alsof hij met zijn tenen in de witte melk heeft gestaan. Want al zijn pootjes zijn wit. De vacht achter zijn oren lijkt geweven, en wanneer hij heeft gezwommen -wat hij vaak doet- krijgt hij een beetje slag.
Ogen: De ogen van Jayson zijn best apart, in het normale daglicht heeft hij gewoon amber kleurige ogen, maar zodra de zon onder gaat begint zijn oogkleur te veranderen naar helder blauw, zoals hij als jonge pup altijd had.
Herkenningspunten: Waaraan je hem op een afstandje al kan herkennen zijn duidelijk zijn witte plekken op zijn borst en poten. Voor de rest heeft hij nog geen littekens of andere bijzonderheden.

Karakter


Innerlijk: Jayson is een vrij rustige pup, hoewel hij op momenten niet hyperder kan. Zijn fantasie is groot, en dat weet hij ook. Vreemde vind hij interessant, maar ook een beetje spannend. Alles wat nieuw is moet hij eerst verkennen/onderzoeken. Hij kijkt liever even de kat uit de boom dan dat hij gelijk ergens op af gaat. Hij maakt graag vrienden en vind het absoluut niet leuk om ruzie te maken. Het liefst wilt hij vrede op de hele aardbol, al weet hij dat dat onmogelijk zal zijn door de dwazen die er rond lopen. Hij houdt er van om te helpen, als het maar voor het goede bedoeld is.

Likes
~Aardigheid
~Water-Zwemmen
~Rustige plekken
~Nacht
~Zomer
~Regen

Dislikes
~Slechterikken
~Vechten
~Drukte
~Geschreeuw
~Over hete dagen

Verleden


Jayson werd geboren in een normaal mensen gezin, zijn moeder Ashley werd gebruikt voor de fok, en dit nestje was haar 4de en laatste nestje. Door haar leeftijd kreeg ze maar 3 pups, waarvan er 1tje overleed. Jayson’s moeder zorgde goed voor hem en zijn zusje. Naarmate ze ouder werden strok Ashley haar dochter steeds meer voor en leek Jayson voor haar ogen te verdwijnen. Gelukkig had Jayson nog het zoontje van de fokker als vriend, Taylor, zo heette hij, speelde vaak met Jayson. Hij werd weer wat gelukkiger tot de dag kwam dat ze weg moesten, verkocht, naar een ander gezin. Hier ontdekte hij zijn Force.
Zijn nieuwe thuis was nog erger dan zijn vorige, zijn baasjes maakten constant ruzie met elkaar, borden vlogen door de ruimte en Jayson moest dag na dag zien te overleven. Een paar keer kon hij de ruzie stoppen, door zijn baasjes met zijn helder blauwe ogen aan te kijken. Maar dit kwam niet vaak voor, omdat hij ’s nachts meestal in een andere kamer werd gezet. Het geruzie bleef door gaan. Gelukkig was hij niet alleen, Djeelou een oude herder, woonde ook in het huis. Jayson zocht vaak steun bij Djeelou, die hem zo veel leerde als hij wist.
Een paar weken later stond Jayson op straat, zijn beste vriend en ‘pleegvader’ overleed, zijn baasjes gingen scheiden en konden niet meer voor Jayson zorgen dus besloten ze hem in een doos op straat te dumpen. Nu woont hij al een paar weken alleen op straat, hij weet zich prima te redden, maar toch zit zijn hart vol verdriet.

Postlog //
~Watch Your Steps. ~None ~ Active
~Savior ~ Clyde ~ Active

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken https://www.facebook.com/judith.platte
 
~ J.a.y.s.o.n.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: CREATION :: CHARACTERS-
Ga naar: