IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Valerie

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Valerie

avatar


Posts : 13
Ω : 6

Dog profile
Age: 3 years
Lifestyle: Solitair
Partner: Love is just a word until you find someone to give it definition to.

BerichtOnderwerp: Valerie   di 3 jul - 2:47

~. In General .~

Naam: Valerie.
Leeftijd: 3 jaar.
Geslacht: Teefje.
Ras: Golden Retriever.

~. Character .~

Karakter:
Valerie is in het begin best verlegen als ze iemand net heeft ontmoet. Dan durft ze niet veel te zeggen en is ze ook niet echt open voor de anderen. Als men haar echter beter leert kennen, komt haar ware aard naar boven. In werkelijkheid is ze best lief en zal ook alles voor je doen als je het haar vraagt. Verder geeft ze ook veel om haar vrienden, want die zijn alles wat ze heeft.
Likes:
  • Gezelschap
  • Muziek
  • Water

Dislikes:
  • Alleen zijn
  • Ruzie/vechten
  • Stilte


~. Appearance .~

Vachtkleur: Beige.
Oogkleur: Hazelbruin.
Bouw: Valerie heeft de typische bouw van een Golden Retriever. Slank, maar toch sterk gebouwd. Haar vacht zorgt er echter voor dat ze er wat forser uitziet, maar dat is maar schijn. Af en toe is er vuil te zien dat in haar vacht is blijven plakken. Gelukkig houdt ze wel van zwemmen, dus is dat er alweer snel uit.

~. History .~

Geschiedenis:
Valerie kwam ter wereld in een kleine, vervallen stal, die niet meer in gebruik was. Haar vader heeft ze nooit gekent, haar moeder liet haar aan haar lot over toen deze vond dat ze oud genoeg was om voor zichzelf te zorgen. Sindsdien heeft Valerie in haar eentje rondgezworven. Heel erg vond ze niet, aangezien ze het ergens wel leuk vond om rond te trekken, maar de hele tijd alleen zijn, was niks voor haar. Daarom zocht ze het gezelschap op van andere dieren en zelfs de mens. De tweevoeters wilden echter geen 'vies dier' in de buurt hebben en probeerden haar altijd weg te jagen als ze haar zagen. Tijdens één van haar avontuurtjes in de bewoonde wereld, is ze in aanraking gekomen met iets dat 'muziek' werd genoemd. Valerie had meteen een enorme voorkeur hiervoor, ze vond het wel mooi klinken, die deuntjes wat in je hoofd bleven hangen. Ze besloot echter weer verder op pad te gaan, aangezien haar aanwezigheid niet werd getolereerd.

~. Other . ~

Themesong: Wide Awake - Katy Perry
Stem: Sena Kashiwazaki I
Sena Kashiwazaki II

Other facts:
~ Valerie houdt enorm veel van zwemmen. Dat is Golden Retriever eigen, maar dat is ook de rede waarom haar vacht meestal schoon is.
~ Valerie houdt enorm veel van muziek en heeft dan ook veel liedjes beluisterd die de mens afspeelde.
~ Hierdoor kun je haar nog wel eens betrappen op het zingen van zo'n nummer.
~ Voor Valerie maakt het niet uit of ze je maar net kent of helemaal niet, ze zal van alles proberen om je uit de brand te helpen.

~. Relationships .~

Partner: -
Vrienden: -
Vijanden: -
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Valerie
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: CREATION :: CHARACTERS-
Ga naar: