IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 "Oh, hello, did you see that I'm small?" [Vegas]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Silent

avatar


Posts : 82
Ω : 4

Dog profile
Age: 2,5 years
Lifestyle: Solitair
Partner: When I saw you, I'm just looking...

BerichtOnderwerp: "Oh, hello, did you see that I'm small?" [Vegas]   do 14 jun - 8:00

Met kleine pasjes liep Silent over het zachte gras, het werd plat onder zijn kleine pootjes. Hij wist dat hij klein was, maar het maakte hem niks uit. Hij was gewoon goed voor zijn gevoel. Toch was hij eigenlijk best wel groot voor een chihuahua. Maar dat had nergens mee te maken, grootte maakte niks uit. Maar nu even verder met het lopen, genoeg over zijn kleinheid. De avondzon scheen op zijn pels, het was van licht tot donker gekleurd. Een mooi patroon. Zijn pasjes waren rustig en zacht, geruisloos liep hij over het groene gras. Af en toe gromde hij doordat er iets in zijn pootkussentjes stak, het deed niet zozeer pijn, maar het was een onprettig kietelend gevoel. Zijn grom klonk licht, maar ook gewoon zwaar. Hij was nou eenmaal een reu, al maakte dat weinig verschil. Nergens had hij nog een andere chihuahua zien rondlopen, het leek net alsof hij de enigste chihuahua was, genaamd Silent. Hij was gewoon 'stil' genoemd. Silent, dat was hij, de bron van rust en kleinheid, gevuld met het gevoel van sterkheid. Hij liet niet met zich spotten, hij mocht dan wel klein zijn, maar niemand mocht hem onderschatten, hij zou laten zien dat chihuahua's niet knuffelhondjes zijn! Maar hoe, dat wist hij nog niet, eerst moest hij honden vinden die achter hem stonden.

Gegrom kwam uit zijn keel. Een hond liep een eind verder weg op het grasveld, hij zou willen dat dit grasveld van hem was. Valley of thousand teardrops heette het. Het was precies de naam die hij als pup had bedacht voor zijn zogenaamde groep: Teardrops. Hij speelde altijd dat zijn groep achter hem stond, en dan speelde hij dat zijn ouders de vijand waren, en dat was dan de bedoeling, daar kwam zijn naam aan te pas: Teardrops, de vijand zou huilen van angst. "Hey!" Zijn zware stem riep naar de hond in de verte. Hij stond op een heuvel, de zon lag achter hem, de avondstralen straalde op zijn pels. Die groep zou waarschijnlijk nooit werkelijkheid worden, maar hij kon wel een klein groepje creëren die tussen de groepen eigenlijk niet bestond. Een sterke groep die wist wat ze waren en waar ze mee bezig waren, en deze hond zou hij kunnen gebruiken.

Only for Vegas
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vegas
Admin
avatar


Posts : 1602
Ω : 385

Dog profile
Age: 4 years
Lifestyle: Guess I'm on my own again
Partner: Love. Naah, thanks.

BerichtOnderwerp: Re: "Oh, hello, did you see that I'm small?" [Vegas]   do 14 jun - 8:17

Oké, weg hier Veg's! was het enige wat nog door het hoofd van het teefje schoot, terwijl ze zich met een enorme buit een weg naar buiten probeerde te banen. Ze voelde hoe meerdere handen naar haar staart grepen, maar ze wist zich tussen alles door te wringen. Eenmaal buiten kon ze nog steeds de kwaad schreeuwende slager horen, die nu een hele worst armer was geworden door deze slimme Australische herder. Het was een eitje geweest om het stuk vlees te jatten van die domme man. Vegas verbaasde zich eigenlijk over het feit dat de slager haar zo makkelijk de winkel binnen liet. Ze wist wel dat deze man eer hondenliefhebber was, maar ze had niet verwacht dat hij haar zomaar naar binnen liet gaan. Natuurlijk acteerde het teefje dat ze een braaf, nieuwsgierig hondje was dat niets liever wilde dan geaaid te worden. Gadver, wat zou ze een verschrikkelijk leven hebben als dit nog de waarheid zou zijn ook. Ze haatte mensen. Ze waren irritant en dom, en dat bleek nu wel.
Met de sappige worst tussen haar kaken geklemd, wist ze dat ze zo snel mogelijk weg moest uit het mensengebied. Als iemand haar zou zien met de gestolen worst, zou ze nog lang niet jarig zijn. Daar kwam bij dat ze haar eten liever op een rustig plekje in de schaduw opat, in plaats van in de brandende zon in het zicht van de mensen. Vegas wist wel een aantal plekjes buiten het mensengebied waar ze fijn haar vangst van de dag op kon eten zonder gestoord te worden. Met een beetje geluk lagen rond dit tijdstip alle honden te luieren in de schaduw, of ze waren een het spelen met wat of zoiets. Dat betekende dat ze ook geen last zou hebben van die mormels. Het eerste gebied wat in haar opkwam, was de grote, bijna magische vallei met uitgestrekte grasvelden. Er hing een bepaald sfeertje waar Vegas zich erg prettig bij voelde. Het was er niet te braaf, maar ook niet levensgevaarlijk. Precies goed dus.
Maar toen het teefje bij haar plekje aankwam, rook ze een onaangename geur. Er bleek een andere hond aanwezig te zijn op het grasveld. Hmm, dat stond niet in haar planning. Iets op haar hoede trok Vegas verder, nog steeds de geurende worst stevig in haar bek, niet van plan deze los te laten. Een plotselinge kreet deed haar schrikken. Snel draaide ze zich om en wierp met samengeknepen ogen een blik over het grasveld, op zoek naar de spreker van deze begroeting. Op het eerste gezicht was er niet zoveel te zien, tot er een kleine onderbreking in de strakke horizon zichtbaar was. Toen Vegas wat beter keek, zag ze dat de onderbreking een kleine chihuahua was. Een spottende lach verliet haar bek, voor zo goed en zo kwaad als dit lukte met de worst die haar belemmerde. Toch maar even dat ding uitspugen. Voorzichtig legde het teefje haar vangst bij haar voorpoten en zorgde dat ze op een redelijke afstand van het reutje bleef, zodat deze haar worst niet zomaar kon stelen. "Ik had je niet gezien, ukkie? zei ze minachtend. Een schaterende lach echode door de vallei. "Wat moet je?"


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://boundless.actieforum.com
Silent

avatar


Posts : 82
Ω : 4

Dog profile
Age: 2,5 years
Lifestyle: Solitair
Partner: When I saw you, I'm just looking...

BerichtOnderwerp: Re: "Oh, hello, did you see that I'm small?" [Vegas]   vr 15 jun - 4:37

De teef had hem al gezien, ze had een worst in haar bek. "Ik had je niet gezien, ukkie?" Zei de teef minachtend, met een schaterende lach lachte ze hem uit. "Wat moet je?" Silent keek haar aan. "Ukkie, hè? Is het wel goed om om je eigen grapjes te lachen?" Zei hij sarcastisch. "Ik weet inderdaad wel dat ik klein ben, maar is dat een probleem?" Zijn stem klonk zwaar, als een grote herder. Opnieuw dacht hij aan zijn 'Pack', Teardrops. Kleine honden konden sterk zijn. "Zeg, ik ga even niet zo kinderachtig zitten doen." Informeerde hij. "Maar heb je ergens een andere chihuahua gezien? Ik zoek een hond die achter mij staat." Hij ging rustig zitten. "Todo lo que debe ser la mitad" Zei hij altijd. Teefjes zeiden altijd dat hij schattig was, maar dan kregen zij altijd een beet in hun achterpoot. Hij had al veel bloed geproefd, hij was er aan gewend. Aan mensen was hij dus totaal niet gewend, als zij hun hand uitstaken naar hem dan kregen ze een beet in hun hand. Het was niet zo'n prettig moment voor zijn slachtoffer als dat gebeurde. Mensen konden maar beter geen handen uitsteken naar hem.

Hup! Inspiloos en kort! Kortste post ever!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Vegas
Admin
avatar


Posts : 1602
Ω : 385

Dog profile
Age: 4 years
Lifestyle: Guess I'm on my own again
Partner: Love. Naah, thanks.

BerichtOnderwerp: Re: "Oh, hello, did you see that I'm small?" [Vegas]   zo 17 jun - 1:27

Voor een klein hondje, had deze reu een redelijk strijdlustige blik in zijn ogen. Hij leek niet bang te zijn voor de veel grotere teef, en dat kon je ook duidelijk horen in de manier waarop hij praatte. "Ukkie hè? Is het wel goed om om je eigen grapjes te lachen?" Vegas snoof spottend. "Ik lach niet om grapjes, ik lach om belachelijke feiten," kaatste ze snauwend terug. Als er iets was waar dit teefje een hekel aan had, waren het arrogante hondjes die dachten haar te kunnen provoceren. Mochten ze willen. Zelf bevatte ze genoeg om zo'n ukkie de grond in te kunnen drukken, al was het alleen maar met woorden. Het reutje kon maar beter oppassen met wat hij zei. "Ik weet inderdaad wel dat ik klein ben, maar is dat een probleem?" Een voor de hand liggend antwoord lag op het puntje van haar tong, maar Vegas hield zich in. Ze zou er niet op reageren, de reu wist het antwoord vast zelf wel. Natuurlijk maakte het uit als je klein was, en dan zeker in combinatie met een enorme ego als waar deze hond last van had. De proporties klopten voor geen meter.
"Zeg, ik ga even niet zo kinderachtig zitten doen. Maar heb je ergens een andere chihuahua gezien? Ik zoek een hond die achter mij staat." De reu straalde kalmte uit en leek redelijk serieus te zijn met deze vraag. Vegas stak haar neus in de lucht en schudde haar kop. "Wil het kleine popje een groep opstarten? Ik denk niet dat er ook maar één hond is die in jouw regime wil staan," zei ze aanvallend. "Voor het geval dat je het nog niet wist; honden hebben behoefte aan een grote, sterke leider waarvan ze zeker kunnen zijn dat ze erdoor beschermd worden. Een hond van jouw formaat wordt zo verpletterd. Je maakt geen schijn van kans, jochie." Eigenlijk had het teefje nu weg willen lopen met haar worst, maar op een of andere manier bleef ze zitten. Ze had wel zin om dit kleintje de grond in te drukken. Haar honger zou nog wel even op zich laten wachten, die worst liep toch niet weg.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://boundless.actieforum.com
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: "Oh, hello, did you see that I'm small?" [Vegas]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
"Oh, hello, did you see that I'm small?" [Vegas]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» It's a small world || Fealwen

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: I HAVE NO BOUNDARIES :: VALLEY OF A THOUSAND TEARDROPS-
Ga naar: