IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Nice people? [open]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Shadow

avatar


Posts : 190
Ω : 46

Dog profile
Age: 6,5 months old
Lifestyle: Solitair
Partner: it is too good to be true

BerichtOnderwerp: Nice people? [open]   di 12 jun - 4:22

Shadow draafde door een klein stuk bos, hij wist niet waar deze weg hem naartoe zou leiden. Echter maakte hem dit ook niet uit. Zijn staart zwaaide heen en weer. Speels dook hij op een blaadje wat bewoog door de wind. Hij gromde en scheurde het door midden. Shadow keek op, hij voelde regendruppels op zijn vacht. Shadow keek om hoog, dikke druppels vielen op zijn neus.'Nee, alsjeblieft, geen regen.' Gromde hij. De lucht kleurde donker en in de verte klonk gerommel. Shadow deed zijn oren in zijn nek en sloop naar een struik toe. Het begon steeds harder te regenen, de struik kon hem niet langer droog houden. Shadow hield wel van water, maar niet op zo'n manier. Hij kroop onder de struik vandaan. Snel rende hij door het bos, opzoek naar een betere plek. Voor een half kapot hek stopte hij. Een geur van eten en warmte drong zijn neus binnen. Hij wist dat de 'Mensen wereld' gevaarlijk was. De meeste mensen wouden hem het liefst dood maken. Shadow kreeg koude rillingen bij die gedachte. Maar de verleiding was nu te groot, Shadow wou niet nog langer blijven staan en rende door. Het was stil in de 'altijd zo drukke winkelstraten' Hier en daar rende een mens voorbij, ook die gingen naar hun warme huisje. Shadow rende wanhopig heen en weer tussen de mensen. Plotseling stopte een meneer voor hem, de meneer was in een netjes pak gekleed met een hoed en en wandelstok. Shadow zat te rillen van angst, hij zag geen uitweg. De man pakte de pup op en zei liefkozend: 'Hey, zo te zien ben je alleen.' Even keek hij om zich heen en zei toen op de zelfde toon: 'Geen zorgen, ik neem je mee.' Shadow werd in onder de zwarte jas geduwd. Na een paar minuten kwam hij er weer onder de jas vandaan. De warme lucht van een open haard streelde zijn vacht. Het huis rook lekker naar warm eten. Shadow vergat zijn angst en keek verbaast naar de man. Plotseling stond er een mevrouw achter hem. Er volgde een kort gesprek waar Shadow niets van begreep'Ach gossie, wat een schatje. Wat doet die met dit weer op straat?' 'Ik weet het niet, hij liep maar wanhopig heen en weer, dus ik dacht: Ik neem hem maar gewoon mee.' De vrouw knikte naar de man en tilde de pup op, ze zette hem bij de open haard en legde een bord pap voor hem. Shadow stortte zich meteen op het eten. Al snel was het bakje leeg. Shadows vacht was ook al goed gedroogd. Hij gaapte en ging relaxt liggen. De mevrouw keek hem vriendelijk aan. Shadow keek nog even naar haar en toen naar de man. Hij sloot toen zijn ogen en viel in een diepe slaap.

De zon scheen op de vacht van de pup, het was vroeg in de ochtend. Shadow had weinig geslapen, hij was nog steeds bang voor de mensen die hem wouden verzorgen. Hij richte zijn kop op en spitste zijn oren. Hij was niet de enige die vroeg wakker was. De trap begon te kraken als teken dat er iemand beneden kwam. De mevrouw kwam naar beneden en pakte een tas van te tafel. Shadow keek er aandachtig naar. De mevrouw liep met de tas naar Shadow toe, ze pakte er een halsband uit. Shadow schrok, hij wou helemaal niet blijven. Hij wou terug naar buiten. Hij sprong op en sloop naar achter. 'Nee, nee. Niet zo verlegen. Ik wil je alleen dit mooie bandje om doen.' Shadow liep steeds sneller naar achteren, hoe lief de mevrouw ook deed. Shadow liep langs een spiegel. Hij keek er even naar.'Shadow, wat doe jij hier?' Vroeg de pup aan zichzelf, hij keek naar de spiegel, en toen weer naar de mevrouw. Shadow dach na over wat hij zou doen. Toen had hij een beslissing genomen, hij rende naar het raam toe en sprong er door heen. Het glas brak en viel in kleine stukjes op de grond. Shadow rende zo hard als hij kon. Uiteindelijk kwam hij in een rustig steegje, daar ging hij zitten. Hij trilde nog van de gebeurtenis. Er klonken voet afdrukken in het steegje. Shadow keek schuw richting het geluid.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dain

avatar


Posts : 4
Ω : 4

Dog profile
Age: 3 Years.
Lifestyle: Solitair for now.
Partner: Yesterday is history, today is a gift and tomorrow is a mystery

BerichtOnderwerp: Re: Nice people? [open]   vr 15 jun - 2:53

Hij rende door de straten. Hij had geen zin om alweer nat te worden. Hij keek naar rechts en sprong een café binnen, rende naar achter en pakte een groot stuk vlees van het bord dat ze aan het klaar maken waren. Hij wist wel dat hij nu snel weg moest zijn want ze waren er niet echt blij mee. Hij schoor uit de keuken en rende naar buiten. Na enkele minuten rennen stopte hij en ging aan de kant zitten. Hij was helemaal buiten adem en had erge honger. Hij slokte het stuk vlees snel op en schudde zich uit. Hij zal maar weer eens terug gaan naar zijn plekje. Hij liep op een rustig tempo naar zijn plekje. Het was een steegje aan de achterkant van een restaurant dus eten had hij genoeg. Hij ging in een doos liggen en liet zijn ogen dicht vallen. Hij dacht na over zijn verleden, die goede oude tijd.. Hij hield van zijn baas en zijn baas van hem. Tot dat die verrekte vrouw bij hem kwam wonen, oh wat was ze bang van hem en zo allergische. Zijn baas gaf hem aan zijn oom. Daar heeft hij nog enkele maanden geleefd tot hij stierf. Toen is hij weg gelopen en heeft hij nooit meer een baas gehad. Wat miste hij die tijd. Maar het was beter om aan zijn toekomst te denken. Zou hij nog ooit een baas krijgen of voor altijd voor zich zelf zorgen.. Daar had hij totaal geen problemen mee, hij kon prima voor zich zelf zorgen. Maar af en toe zou een warm huis niet verkeerd zijn. Hij viel in slaap.. De volgende morgen werd hij wakker van de vogels. 'Die rot beesten!' Hij blafte een paar keer flink hard en de vogels vlogen weg. Hij ging weer in de doos liggen tot dat hij wat hoorde. Hij keek op en zag een andere hond, een puppy nog wel. Hij stond op en ging achter een vuilnisbak staan. Hij gromde een keer luid en duidelijk. misschien zou dat het wel afgeschrikt hebben. Hij keek langs de vuilnisbak af. Nog steeds was het er. Hij stapte achter de bak uit en liet zijn tanden duidelijk zien. 'Hoepel op hier jij scharminkel.. Dit is mijn plek ik deel niet' Bromde hij..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shadow

avatar


Posts : 190
Ω : 46

Dog profile
Age: 6,5 months old
Lifestyle: Solitair
Partner: it is too good to be true

BerichtOnderwerp: Re: Nice people? [open]   za 16 jun - 1:53

Shadow richting het geluid, er klonk gegrom achter en vuilnis bak. Een grote Mechelse herder kwam er achter vandaan. Shadow keek hem fronsend aan, de reu wou hem kennelijk afschrikken. Shadow was totaal niet bang. De vreemdeling ontblootte zijn tanden. 'Hoepel op hier jij scharminkel.. Dit is mijn plek ik deel niet' Bromde hij. Shadow keek hem nog steeds fronsend aan.'Hoepel zelf op mismaakte poedel!' Schreeuwde hij naar de reu. Shadow liet zich niet weg jagen, wat die reu ook zal doen. Shadow zette zonder moeite zijn scherpe tandjes in zijn huid.'Ik ben niet bang voor een poede zoals joul!' Shadow wist dat dit gevaarlijk was, maar hij moest laten zien dat hij sterk en stoer was. Shadow keek de reu grinnekend aan, hij hield niet van uit gescholden worden, de gene die dat bij hem deed zou het al snel terug krijgen. Er was geen teken van angst bij hem te bekennen. Er verscheen een uitdagende grijns op zijn gezicht. Shadow gaapte om te laten weten dat hij niet bang was. Uitdagend keek hij hem aan, afwachtend op een reactie.


[Sorry, korte post]


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dain

avatar


Posts : 4
Ω : 4

Dog profile
Age: 3 Years.
Lifestyle: Solitair for now.
Partner: Yesterday is history, today is a gift and tomorrow is a mystery

BerichtOnderwerp: Re: Nice people? [open]   za 16 jun - 10:46

'Hoepel zelf op mismaakte poedel!' Riep de hond. "Zozo er komt dus ook nog geluid uit, knap hoor." Grinnikte hij. 'Ik ben niet bang voor een poedel zoals jou!' Riep hij weer. Lachend liep hij richting de hond en liep om hem heen. "Het was ook niet de bedoeling dat je bang was, Je moet gewoon oprotten hier. Of heb je een goede rede om hier te zijn..?" Zei hij met een wat chagrijnige stem. Hij liep naar het begin van de steeg en keek om het hoekje. Rond deze tijd kwam de vleesboer altijd langs met vlees dus dat was een makkelijke maal geweest. Maar helaas hij was er nog niet. Hij draaide zich om en bekeek de andere hond van top tot teen. "Zet die stoere blik van je eens af. Het irriteert me." zij hij met een wat opgeladen stem. Hij liep richting de hond en liep voorbij. Toen hij naast de hond liep zwiepte hij met zijn staart zodat die tegen zijn buik aan kwam.

- mijne ook, een van mijn eerste posten dus moet wat inkomen-
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Nice people? [open]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Nice people? [open]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» | Open || So why care for these petty obsessions? |
» The song of your heart//open
» LUNA NIVEA [open]
» there's Lions and there's Bears [ open ~ ]
» {OPEN} Making myself at home

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: HOME, SWEET HOME :: RESIDENTIAL-
Ga naar: