IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Lawrence.

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lawrence
Moderator
ʙᴇᴀᴜᴛɪғᴜʟ ᴅɪsᴀsᴛᴇʀ
avatar


Posts : 283
Ω : 115

Dog profile
Age: 4 yeαrѕ.
Lifestyle: loѕт ғorever.
Partner: ғorever αloɴe.

BerichtOnderwerp: Lawrence.   zo 10 jun - 3:54



.General.

Name // Lawrence
Age // 2 years
Gender // Male
Birthday // 25 May
Sexuality // Hetero


.Outside.

Fur Colour // Brown and black
Eye Colour // Amandel Brown
Heigth // 65 cm
Weight // 27 kg
Race // German Shepherd


.Inside.

Likes // Friends, family, fun
Dislikes // Lies, dead, unfaithfull
Motivation // Never a failure always a lesson
Fears // Water, hight
Strengths // His personality
Weaknessess // Killing the one he likes

.Personality.

Lawrence is niet bepaald luidruchtig en spraakzaam. Zijn woorden zijn altijd goed gekozen, en hij is dan ook erg slim. Hij weet wat hij doet en waarmee hij bezig is. Echter heeft hij een gouden karakter, en is een grote goedzak. Hij zal nooit iemand kwaad doen, tenzij degene er om vraagt of als het nodig is. Voorderest is hij best een grote kluns, ookal is hij slim. Hij is best lomp, en onzeker. Vooral als er ontmoeting loopt met een teefje, dan zegt en doet hij domme dingen. Best grappig, en schattig.


.History.

Lawrence is als pupje geboren bij een fokker, thuis. De eerste 8 weken van zijn leven heeft ze in liefde geleefd, en is hij met de grootste zorg opgevoed. Maar zodra ze "thuis" arriveerde veranderde zijn wereld. Hij werd aan zijn nekvel in een 4 bij 4 hok gegooid. Piepend lag hij daar, maar na een paar minuten viel hij vermoeid in slaap. De volgende dag viel hem de sterke reuk van ammoniak op, en het geblaf van andere honden om hem heen. Bangig legde hij zijn oren in zijn nek.

"Welkom" zei een zware stem naast hem. Geschrokken keek hij op, het was een grote New Foundlander. Hij keek verward om hem heen en vroeg toen "Waar zijn we? Wat is dit?". De grote, beer achtige hond schudde even zijn hoofd en zei "Die tweevoeter die je net zag, handelt in pups, de rest van je leven zal je hier zitten om pups te maken". Lawrence werd stil.

Die stilte werd 2 jaar later verbroken, de deur ging open en alle honden begonnen te blaffen, maar al snel werd het weer stil. De tweevoeter die er stond haastte zich naar het eerste hok, en fluisterend de Cavalier kalmerende woordjes toe. Al snel kwamen er meer tweevoeters die ook Lawrence verwijderde uit zijn hok. Toen hij aan het dunne showlijntje naar buiten kwam, en hij voor het eerst in 2 jaar weer klaar daglicht had gezien, wist hij dat hij verlost was. Ze keek achterom, naar de New Foundlander die altijd de kooi naast hem had gehad. Een glimlach verscheen op zijn gezicht.

In het asiel was het vreselijk, er kwamen allemaal mensen naar hem kijken, aaien en te vertroetelen. Hij haatte het. Alles veranderde toen er brand uitbrak, dit was zijn kans. De reu maakte dat hij wegkwam, en was van plan nooit meer terug te komen. Zo was hij hier terecht gekomen in Boundless, na zijn verleden toch nog altijd zachtaardig.





_________________
LAWRENCE
"Fear is not real. It is a product of thoughts we create. Do not misunderstand me. Danger is very real. But fear is a choice."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://www.atherny.actieforum.com
 
Lawrence.
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: CREATION :: CHARACTERS-
Ga naar: