IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 { A v a l y n }

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Avalyn

avatar


Posts : 158
Ω : 23

Dog profile
Age: 3 years
Lifestyle: Solitair
Partner: { I'm dead inside, bring me back to life }

BerichtOnderwerp: { A v a l y n }   di 5 jun - 6:43

{{ A v a l y n

Age : 3 jaar
Gender: Teef
Breed: Saluki
Voice: Tabitha St. Germain // Rarity

Appearance: Qua uiterlijk is Avalyn een vrij normale Saluki. Lange, sterke poten, een slank doch gespierd lichaam, en zogenaamde ‘feathering’ aan haar oren, staart, en aan de achterkant van haar benen. Haar vacht is wit en zeer licht beige gekleurd, en haar ogen zijn diepbruin. Om haar nek draagt ze een sierlijke halsband, die ze heeft overgehouden van haar tijd bij de mensen.

History: Avalyn is geboren in gevangenschap, bij een fokker die onder andere in Saluki’s handelde. Ze is geadopteerd door een rijke familie. Altijd werd haar verteld dat ze een schoonheid was, dat ze werkelijk betoverend mooi was. Ze heeft dan ook meerdere keren hondenshows gewonnen, als beste van haar ras. Het luxe leven beviel haar wel, maar toen besloten haar eigenaren haar te verlaten {ze gingen op vakantie, maar Avalyn begreep dit niet} en haar alleen achter te laten met het personeel. Avalyn wist dat dit geen slechte mensen waren, maar zou nooit zo’n hechte band met ze krijgen als met haar echte baasjes. Het was echter in de tijd met de oppas dat ze haar Force kreeg. Ze was vrijwillig de grote tuin in gegaan terwijl het regende en voelde opeens haar scherpe tanden langs haar tong snijden. Ze heeft zich toen door het hek om de tuin heen gebeten en dwaalt sinds dien in haar eentje rond.

Personality: Avalyn is, om het simpel te zeggen, ongelofelijk ijdel. Ze is een prijswinnende Saluki en is niet anders gewend dan dat ze bewonderd wordt. Ze is dan ook erg gesteld op haar persoonlijke hygiëne. Ze is zeer kalm ingesteld en je zal haar niet snel aan het spelen krijgen.

Force: Crunch – Avalyn kan, wanneer ze dit wil, haar tanden zo scherp en sterk maken, dat ze zelfs door steen en enkele metaalsoorten kan bijten.

Connections:
Friends -- none
Foes -- none
Acquaintances -- Lawrence .

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{ A v a l y n }
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: CREATION :: CHARACTERS-
Ga naar: