IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Looking for some friends {open}

Ga naar beneden 
AuteurBericht
James

avatar


Posts : 2
Ω : 2

Dog profile
Age: 4
Lifestyle: on the street
Partner: You think you can handle me?

BerichtOnderwerp: Looking for some friends {open}   zo 3 jun - 7:24

James liep door de valley rustig en vrolijk. James is een aardige hond en niet snel verlegen, ook erg sociaal. Hij was nieuw in dis gebied dus veel vrienden had hij er nog niet, eigenlijk nog niemand, arme ik zei hij tegen zichzelf. Hij hief zijn hoofd en begon zelfverzekerd te lopen, niet dat hij dat niet was want hij was ook echt zeker van zichzelf. Hier ben ik dacht hij altijd en dat was voor hem een goede instelling. Hij was hier om te zoeken naar vrienden, goede vrienden, vrienden die je kan vertrouwen. James vond het belangrijk dat je je vrienden kan vertrouwen want alleen dan waren het echte vrienden. Hij vond zichzelf ook wel een goede vriend. Hij gaapte omdat hij zich begon te vervelen. De avond viel en veel kans had hij niet nu nog een hond te vinden. De valley kleurde zacht oranje van de ondergaande zon. De zon straalde zijn laatste zonnestaaltjes over de valley voor deze dag. De volgende dag zou hij weer gaan schijnen en de valley weer warmte en kleur geven. De maan zou zo de taak overnemen om de valley licht te geven al was dat licht niet fel genoeg om alles in zijn ware kleur te laten zien. Of was alles juist grijs en gaf de zon ze kleur, maar zo zou het wel niet liggen en dat klonk ook heel onlogies vond hij. Hij zuchtte en ademde daarnaar weer diep in en snoof de lucht in alsof dit zijn laatste dag, tuurlijk was dat niet zo maar zo leek het wel, voor het dramatische effect vond hij. Hij besloot dat hij maar eens een slaapplek moest vinden voor de nacht, ook al was hij niet van plan deze nacht te slapen, maar het zou er natuurlijk ook aan liggen of hij moe zou zijn of niet, nu was hij dan nog niet moe maar dat kon veranderen. Hij liep naar een bankje en daaronder was niet gemaaid gras, een lekker knus plekje vond hij, zolang het maar niet zou gaan regenen. Hij bukte zijn hoofd en verlaagde zijn lichaam. Hij kroop nu langzaam onder het bankje proberend zijn hoofd niet te stoten, hij had nu eenmaal geen zin in een bult op zijn hoofd. Toen hij eronder lag stond er opeens eens een hond voor zijn neus, hij zag alleen de poten maar wit zeker dat het een hond was. "Hoi"Zei hij vriendelijk..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shadow

avatar


Posts : 190
Ω : 46

Dog profile
Age: 6,5 months old
Lifestyle: Solitair
Partner: it is too good to be true

BerichtOnderwerp: Re: Looking for some friends {open}   ma 4 jun - 0:03

Shadow draafde door de vallei, de zon scheen door zijn wollige vacht. Ht gras was net gemaaid en leuk om in te spelen. De kleine reu sprong over de grote hopen met hooi, hij ging liggen en gooide al het gras over hem heen, het voelde fijn om weer eens te spelen. De pup begon moe te worden en kroop lekker tegen het hooi aan, totdat hij weer wat meer energie begon te krijgen, toen begon hij het spelletje weer opnieuw. Plotsekling klonk er kabaal, een groot voertuig raasde over het veld, het slokte al het zachte warme hooi op. Shadow keek nieuwsgierig toe. Voor zichtig kwam hij wat dichterbij. Er klonk dreigend geschreeuw van een boer:'Hey! Jij daar! Verdwijn uit mijn veld! vies beest!. ' Shadow keek vragend naar het mensje, wat moest hij in hemels naam van hem. De boer gooide een grote steen richting de pup, die rende geschrokken weg.
De zon stond nu laag en de vallei kleurde orange, Shadow keek vrolijk naar een paar herten. Ze schrokken van zijn aanwezigheid en rende weg. Met sierlijke sprongen verdwenen ze uit zijn gezicht.
De kleine grijs-bruine pup groeide behoorlijk snel en was nu al even groot als een grote Jack Russel terrier. Shadow keek naar een paar vogels, zodra ze hem zagen vlogen ze snel weg. Shadow was nu nog ongevaarlijk, maar hij was een windhond, dus hield hij van jagen. Met sierlijke sprongen ging hij de vogels achterna, ook al wist hij dat hij toch geen kans had.
Toen de vogels te hoog waren, begon Shadow boos te grommen. Maar hij huppelde al snel weer verder. De lucht werd steeds donkerder, een klein windje liet Shadows vacht dansen. Er ging een koude rilling over zijn rug. Shadow draafde over de grote vlakte, opzoek naar een slaap plek, al snel vond hij er een. Hij leip er vrolijk naar toe, maar hellaas was de plek al bezed. Hij boog zich voor over om de hond te kunnen zien. "Hoi"Zei de hond vriendelijk tegen hem. Shadow begon te kwispelen en keek hem gelukkig aan. 'Hoi, ik ben Shadow. Mag ik hier schuilen voor de nacht.' Vroeg de pup smekend aan de vreemdeling.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Looking for some friends {open}
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» | Open || So why care for these petty obsessions? |
» The song of your heart//open
» LUNA NIVEA [open]
» there's Lions and there's Bears [ open ~ ]
» {OPEN} Making myself at home

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: I HAVE NO BOUNDARIES :: VALLEY OF A THOUSAND TEARDROPS-
Ga naar: