IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Alcapone ♣

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alcapone

avatar


Posts : 385
Ω : 75

Dog profile
Age: 5,0 years Old
Lifestyle: Packleader; the Faithful Prayers
Partner: No. Do I need this in my life, no, so fck off

BerichtOnderwerp: Alcapone ♣   za 2 jun - 1:40xP E R S O N A L - I N F O R M A T I O Nx

Name; Alcapone
Nickname; Cops
Means; This is the name of a gangster from Chicago [USA]
Inspiration; Voice Taylor Lautner // Namen site.

Ag;; 5,0 years old
Sex; Male
Ras; Siberian Husky
Side; Bad
Faithful/Faithless; Faithful
Force; Dark Icedawn
Means; Dark Icedawn is een force waarbij Alcapone ijs op een duistere manier kan gebruiken. Natuurlijk niet dodelijk, maar hij kan er wel mee verwonden, martelen etc. dus niet. Met deze force kan hij ijs uit het niets laten opkomen en laten verdwijnen waar hij is, het als wapen gebruiken, manouvretrucjes er mee doen. Alcapone is een gelovige, slechte Siberische Husky waarbij hij deze force ook kan gebruiken.
Pack; the Faithful Prayers; Listowel;;Alpha
Voice; Alcapone De voice van Taylor Lautner/Jacob Black [De bruin getinte jongen]


xY O U - K N O W - M Ex

Eyes; Ice Blue
Fur Color; Black 'nd white
Outside; Alcapone is een sterke, stevig gebouwde husky. Hij is iets te groot voor zijn ras en is daarmee best wel blij. Hij kijkt behoorlijk evil en sjaggo op bepaalde momenten, waarmee hij veel afschrikt. Op zijn linker poot bij zijn soort van knie is een figuur in de vacht wat lijkt op een soort kruis, die betrekking heeft tot zijn geloof.
Inside;
BadFaithfulMurderGezagsvolCharmeurOnafhankelijk

Bad;
Alcapone is een slechte husky. Een groot kenmerk aan Alcapone is dat hij snel zijn tanden laat zien aan andere honden die hem niet respecteren en die lollig over een aantal zaken doen. Hij kent geen genade en dood honden zonder emotie.

Faithful;
Ook is Alcapone gelovig. Zijn voorouders stammen van de groep af die in de twee valleien tot slecht en gelovig zijn gebracht. Hij heeft het door gekregen van zijn ouders en houdt dan ook de slechtheid en gelovigheid bij zich tot het einde van zijn leven. Niemand moet hiermee spotten, dom doen of iets wat Cop’s behoorlijk gaat irriteren.

Murder;
Niet alleen door zijn slechtheid en het geloof, maar ook de moordlustigheid zit in zijn bloed. Met doden heeft hij geen moeite, het liefst zou hij zo een aantal goedzakjes willen uitschakelen. Maar helaas, kan hij dat niet doordat Sabir hem in toom houdt. Als hij dieren zou mogen doden om op te peuzelen, zou hij graag een grizzly beer nemen.

Gezagsvol;
Doordat zijn voorouders bij het pack als Béta’s en voor een korte tijd als alpha’s hebben gefunctioneerd, zit het leiderschap voor nog een groot deel in zijn bloed. Wanneer hij andere honden tegen komt waarvan hij vind dat ze een toontje lager moeten zingen, reageert hij op de manier van luid grommen, hoog op zijn poten staan en een neer kijkende blik, waarin je de dwang ziet.

Charmeur;
Het is niet alleen maar een slechte, gelovige hond die wil doden of de leider wil spelen, maar hij kan er ook heel wat van om sommige honden met zijn charme te benaderen. Zo kan hij uit het niets eens poeslief doen, met een valse, gemene toon diep verstopt in zijn opmerkingen, daden en blikken.

Onafhankelijk;
De reu wil onafhankelijk zijn van alles om hem heen. Hij wil niet verplichtingen stellen aan anderen. Daarom laat hij iedereen om hem heen wel in een vrije keuze. Wanneer hij een roedel zou hebben, zou hij graag zien dat iedereen kwam, maar zou ze wel in een vrije keuze laten en wil daarom dan ook niet afhankelijk zijn van hun komst.


xA B O UT – M Ex

History;
5 jaar geleden is Alcapone samen met zijn broertje Achilles geboren, waar zij de enige twee van waren. Allebei zijn ze van het ras Husky’s zoals zijn ouders en zijn voorouders. De voorouders zaten eerder bij de pack waaruit slechtheid en gelovigheid een werd. Dit werd overgedragen tot aan Alcapone en Achilles. Al vanaf het begin van zijn leven woonde hij met zijn ouders en zijn broertje bij mensen. Daar heeft hij tot bijna een jaar geleefd. Alcapone veranderde van een normale, lieve husky die graag aandacht kreeg en geknuffeld werd, die druk was en wilde spelen, naar een enorm vals dier. Zo glipte hij op een dag de kamer van een van zijn huisgenoten binnen. Daar beet hij het jonge mensenkind dood. De mensen bestraften hem, maar Alcapone ging gewoon door.
Hij beet overal de vrouw waar hij maar kon, zo viel ze neer door alle zwakte die hij had aangericht. Maar dat was het niet alleen, Alcapone kreeg het voor elkaar om ook de vrouw om het leven te brengen. Zomaar uit het niets kon hij haar met een duistere vorm van ijs vermoorden. Het werd een groot deel van een ontdekking en Alcapone kon het ook niet laten om ook de man van de vrouw en het kind te vermoorden door middel van zijn force die hij had ontwikkeld.
Het vermoorden van wezens als mensen, bleef het niet alleen bij. Ook vermoorde hij zijn ouders zonder enige emotie met de force en zijn kaken. Zijn ouders wilden niet slecht zijn, maar het gen zat in de familie, zo bleven zij neutraal, waardoor Alcapone hen uiteindelijk wel had gedood. Overal hing het bloed aan de muren en lag bedekt over de grond. Alcapone probeerde zijn broertje Achilles te doden, maar kon het niet toen hij hem in zijn ogen keek. Achilles had hem altijd al geaccepteerd en gerespecteerd, ook toen hij had verteld aan hem wat in hem speelde. Hij was er altijd voor Alcapone en zou, als het nodig was, net zoals hem willen worden.
Dat was de reden voor Alcapone om hem te laten leven en vertrok vanuit de mensen wereld in Boundless, maar bleef wel in de gebieden er om heen. Vaak was hij te vinden in de bossen, het meer en de bergen. Hij bleef er leven en hoorde om zich heen dat hij net zoals de gangster Alcapone was.
Vanaf dat hij een jaar was, gaf hij zich de naam Alcapone en bleef hier rond hangen in de gebieden waar hij zijn force en alle verdere ontwikkelingen vol bracht en daarmee een zeer slechte, gelovige hond werd.


// Partner
// Family
// Friends
// Vijanden
// Oude Bekende
// Verafschuwende

------------------

Achilles //


Song; Mountain Tank - Howard Shore
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Alcapone ♣
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: CREATION :: CHARACTERS-
Ga naar: