IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 The Golden Pack

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Patrick

avatar


Posts : 24
Ω : 10

Dog profile
Age: Don't know.
Lifestyle: With friends. Friends?
Partner: Own all the water!

BerichtOnderwerp: The Golden Pack   za 2 jun - 1:26

The Golden Pack is een gouden roedel. En een goede, uiteraard. The Golden Pack is voor iedereen toegankelijk, want in iedere hond schuilt wel wat goeds. Vertrouwen en vertrouwd worden staat centraal, maar veiligheid staat voorop. Iedere hond draagt zijn steentje bij en enkel als je dat niet doet, word je niet toegelaten.
Honden met een Force zijn welkom.

Rules;
* Je bent een roedel, dus houdt niets voor jezelf achter.
* Samen sta je sterk, als er iets aan de hand is, gaan we er met zijn alle op af.
* De jonge en oude dieren moeten geholpen worden.
* Er word niet gevochten, binnen of buiten de roedel. Zelfbescherming is wel toegestaan.
* Je luistert naar de rangen boven je.

Straffen;
Iedere hond die in de roedel zit, begint als simpel roedellid. Je kan jezelf omhoog werken door les te gaan geven, de leider advies te geven en uiteraard, door goed te zijn. Maar je kan jezelf ook naar beneden halen door de regels te overtreden.
*Als je iemand verwond, expres, word er gekeken naar waarom. Is het om een niet goedgekeurde reden, dan kom je een week alleen te zitten. Je word nog wel beschermd door de roedel, maar je mag niet mee doen aan groepsactiviteiten en je moet je eigen eten bij elkaar jagen.
* Bij elke overtreding (licht of groot) krijg je een *. Bij een grote overtreding is dit een * en bij een kleine overtreding is dit een * Twee groene sterren vormen één rode. Bij vijf rode sterren word je verstoten.
* Als je een overtreding begaat, word je rang (tijdelijk) afgenomen en daal je. Je moet dit goedmaken of je strafperiode moet over zijn voordat je weer terug kan naar je oude positie. (Je sterren blijven bewaard, tenzij je iets doet waardoor je ze kwijt kan raken.)

Ordening;

De alpha;
Dit is de leider van de roedel. Niemand staat boven hem/haar, iedereen aanbid hem/haar en hij/zij maakt de eindbeslissingen. Heeft hij/zij een besluit genomen, dient de rest zich daaraan te houden.

De bèta;
Als de alpha tijdelijk zelf geen besluiten kan nemen, neemt de bèta het over. Ook bij belangrijke keuzes staat de bèta de alpha bij. Als de alpha komt te overleiden, neemt de bèta het over.


Healers;
Als er een hond ziek is van de roedel, probeert de healer hem beter te maken. Daardoor staat de healer hoog in aanzien en heeft meer te vertellen dan de rest.

Docent;
Docenten staan aardig hoog in aanzien. Ze onderwijzen de pups in goed en kwaad, leren ze jagen, geven ze zwemles, dat soort dingen.

Moeders;
Moeders worden zéér bewonderd en zijn behoorlijk belangrijk. Aangezien zij het nageslacht leveren, worden ze dan ook naar behoeve gewaardeerd. Soms worden wat taken van hun opgeheven, zodat ze hun tijd kunnen besteden aan het verzorgen van hun pups. Ze staan ongeveer op gelijke hoogte met de docenten. (Ook drachtige teven vallen hieronder.)

Lid;
Gewone leden hebben niet veel bijzonders. Ze mogen stemmen bij roedelvergaderingen, maar hun mening hoeft niet altijd mee te worden genomen. Ze mogen vrijwel alles, maar mogen de regels absoluut niet overtreden.

Alpha-pups;
Ondanks dat het pups zijn van de alpha, word er bewust voor gekozen om ze zo normaal mogelijk op te voeden. Ze worden behandelt zoals elke pup, en dominant gedrag wordt bestraft.

Pups/ouderen;
Doordat ze niet zo veel kunnen, bungelen deze onderaan de tak. Ze behoren zich te gedragen en onderdanig te zijn, maar ze worden wel met respect behandelt.

Nieuwe leden;
Aangezien niemand nog weet wat ze doen en wat ze kunnen, staan deze onderaan. Ze moeten naar iedereen luisteren, behalve naar de leden die in de strafperiode zitten.

Uitschot;
Aan gebrek van een betere naam. Dit zijn alle honden die in hun strafperiode zitten. Ze hebben geen rechten, horen aan iedereen te gehoorzamen en moeten braaf zijn. Vaak blijf je maar een week 'uitschot', want dit is een van de zwaardere straffen.

Alpha;
Patrick.

Bèta;
-

Healers;
-

Docent;
-

Moeders;
-

Leden;
-

Alpha-pups;
-

Pups/ouderen;
-

Nieuwe leden;
-

Uitschot;
-

Vrienden;
In principe is elke roedel en hond hun vriend.

Vijanden;
Hebben ze niet, en houden ze liever ook zo.

Activiteiten;
Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd en het is verplicht om hierbij te zijn. Tenzij je van de alpha iets anders te horen hebt gekregen. Maar als je hier niet bij bent, kan het zijn dat je strafpunten krijgt. Activiteiten zijn er namelijk voor om de band in de roedel steviger te maken en niet komen betekend weigering. Veel vraagt de alpha niet van je, dus is een activiteit een kleine moeite.

Huilen;
Als er iets gaande is wat de alpha echt moet weten, mag je een huiltje uiten. De alpha zal dan zo snel mogelijk proberen te komen. Natuurlijk hangt het af van je rang wanneer hij komt en hoe hij reageert op je huil, maar hij zal reageren.

Gebied;


Lid worden;
Open een topic en jank naar de alpha/bèta en zeg waarom je erbij wilt. Je zal een week onderaan de rang bungelen en jezelf moeten laten zien, enkel dan kan je jezelf omhoog gaan werken.

Logo;

[IMG]http://i47.tinypic.com/nx5gy0.jpg[/IMG*]

of

[IMG]http://i46.tinypic.com/m74co9.jpg[/IMG*]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Golden Pack
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: CREATION :: PACKS :: PACK AANVRAGEN-
Ga naar: