IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Forces

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vegas
Admin
avatar


Posts : 1602
Ω : 385

Dog profile
Age: 4 years
Lifestyle: Guess I'm on my own again
Partner: Love. Naah, thanks.

BerichtOnderwerp: Forces   do 17 mei - 22:10

Wanneer je een karakter maakt of Boundless, kun je ervoor kiezen om deze een force (kracht) te geven. Een force is een bepaalde magie die een hond bezit. Eenmaal besloten dat je hond een kracht heeft, kan je dit niet meer veranderen. De force die je kiest, blijft ook gedurende het hele leven van je hond hetzelfde, tenzij je 'Force Switch' koopt in de shop. Als je hebt besloten om een 'normale' hond te bespelen, is dit niet meer te veranderen. Zoals je misschien al hebt gemerkt, kun je zelf het vakje 'force' niet aanpassen. Dit kan alleen door een Admin of Moderator gedaan worden. Om je definitieve keuze door te geven, moet je in dit topic reageren.
Het nadeel van het hebben van een hond met een force, is dat deze honden niet gezien mogen worden door mensen. Het is voor hen dus gevaarlijk om in de mensengebieden (onder 'Home, sweet home') te komen. Ook mogen honden met een force deze force niet gebruiken in de Ever Cursed Warzone om een gevecht zo eerlijk mogelijk te houden. Buiten de Ever Cursed Warzone is het wel toegestaan om je force te gebruiken, ook tegen een hond zonder force. Wanneer er misbruik wordt gemaakt van een force, kan worden besloten om de force af te nemen.
Als hond met force mag je één force kiezen. Een hond heeft dus ook geen meerdere forces. Denk goed na over de force die je kiest, want als deze eenmaal is ingevuld in je Dog Profile, kun je deze niet meer veranderen. Het uiterlijk van honden met een force is overigens hetzelfde als normale honden. Ze zien er niet anders uit en zijn dus ook moeilijk om te herkennen als force-hond.

Pups met krachten
Vader
Force
Force
Geen force
Geen force
Moeder
Force
Geen force
Force
Geen force
Pup
Force
50:50*
50:50*
Geen force
* Bij pups waarbij één van de twee ouders een force heeft, ligt de keuze aan de speler van de pup zelf of hij zijn pup een force geeft of niet.
Je kunt als niet-force hond pups krijgen met een force-hond.
De kracht die de pup krijgt, hoeft niet hetzelfde te zijn als die van de ouders. De force is een bepaald stofje dat in het lichaam van een force-hond zit, en deze kan elke gedaante van een force aannemen.

NOTE Over het algemeen zijn alle forces toegestaan, op shapeshiften na. Maak het verder niet te bont qua force.

Oh, en een kleine tip voor de mensen die het lastig vinden om een force te bedenken: Als je vroeger (en nu misschien nog steeds) veel Pokémon hebt gekeken, weet je vast nog wel een paar 'aanvallen' van de Pokémon die je kunt gebruiken voor je hond als force (:

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://boundless.actieforum.com
 
Forces
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: GENERAL :: INFORMATION :: GUIDEBOOK-
Ga naar: