IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 Ever cursed warzone

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Vegas
Admin
avatar


Posts : 1602
Ω : 385

Dog profile
Age: 4 years
Lifestyle: Guess I'm on my own again
Partner: Love. Naah, thanks.

BerichtOnderwerp: Ever cursed warzone   ma 30 apr - 1:14

De Ever cursed warzone is een speciaal gebied. Hier worden georganiseerde gevechten gehouden tussen twee of meer honden. Doden is verboden, tenzij er toestemming voor is gegeven van de eigenaar van een karakter. Er zijn verschillende soorten gevechten, namelijk:

Packleader gevecht
Dit gevecht verloopt tussen een uitdager en een Packleader. Het doel van zo'n gevecht is voor de uitdager om het leiderschap van een Pack te winnen, en voor de huidige Packleader om zijn rang te behouden. Om een Packleadergevecht te kunnen beginnen, zul je 20 Ω moeten betalen. Wanneer de huidige Packleader verliest, moet deze de Pack verlaten, tenzij de uitdager hier anders over beslist. De uitdager zal hierna de leider van de Pack worden, en mag dus ook beslissen over de eventuele nieuwe regels. Wat niet veranderd mag worden is de kant (dus goed/neutraal/slecht) van de Pack.

Packgebied gevecht
Zo'n gevecht gaat tussen twee Packleaders en heeft als aanleiding dat een van de twee Packleaders een gebiedsuitbreiding wilt. De winnende Packleader krijgt het gebied in handen, en de verliezende Pack wordt hier dan uit verdreven. De verliezende Pack zal op zoek moeten gaan naar een nieuw gebied, die zal moeten worden gekocht voor 30 Ω. Alle leden van de Pack kunnen een bepaald aantal Ω inleggen, om zo gezamenlijk een nieuw gebied te kopen. Wanneer er nog geen nieuw Packgebied is gekocht, zwerft de Pack rond en heeft deze geen vast onderdak.

Bij alle gevechten is het toegestaan om mee te posten als toeschouwer, maar je mag je niet met het gevecht zelf bemoeien. Dit zal anders veel te rommelig en onoverzichtelijk worden. Er kan hier een uitzondering op worden gemaakt als er een goede reden besproken is met de Admin.

Hoe verloopt een gevecht in de Ever cursed warzone?
Bij elk gevecht krijgen de uitdager en de hond die wordt uitgedaagd 10 posts voor het daadwerkelijke vechten. Na deze 10 posts komt een onpartijdige jury kijken naar de verwondingen van de honden (door het gevecht door te lezen). Deze 3 juryleden krijgen ieder 1 stem die ze uit mogen brengen. Ze stemmen op degene die volgens hen het gevecht gewonnen heeft. Een gevecht kan ook door verschillende gebeurtenissen als ongeldig worden verklaard. Er zal dan geen winnaar zijn.

Opgelet! Honden met een kracht mogen deze kracht NIET gebruiken in een van de twee bovenstaande gevechten. Dit is zodat alle honden gelijke kansen hebben om te winnen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://boundless.actieforum.com
 
Ever cursed warzone
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: GENERAL :: INFORMATION :: GUIDEBOOK-
Ga naar: