IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 T h e O u t l a n d e r s

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Mitch

avatar


Posts : 533
Ω : 71

Dog profile
Age: 3 years
Lifestyle: Left behind and falling apart
Partner: let's find love in a hopeless place

BerichtOnderwerp: T h e O u t l a n d e r s   zo 27 mei - 2:36


»T h e o u t l a n d e r s


The Outlanders zijn slecht, maar vallen nooit zomaar iemand aan. Controle en samenwerking is het aller belangrijkste in deze pack. De leden zijn close en tijdens een gevecht functioneren ze als een groot machtig wapen. Controle, respect & samenwerking. Dat is waar deze roedel om draait. De roedel is voor honden met en zonder Force. Echter zullen er soms trainingen volgen waarbij de honden zonder of met force niet zijn toegestaan.


»L e d e n

»C a p t a i n
Leider van de Pack
>Mitch

»C o m m e n d o r
Rechter hand
>
>

»W a r r i o r
Volleerd member
>
>

»M e m b e r
Normaal lid
>Vegas
>Damon
>Leaf

»P u p s
iedereen onder 1 jaar
>
>

»L i d w o r d e n

wil je lid worden? Dan meld je dat eerst in het roedel-topic. Soms is het niet de bedoeling dat je naar de alfa's roept. Meestal word er een activiteit georganiseerd waar leden en niet leden zich mogen melden om de wannabe's te testen.

»A c t i v i t e i t e n

er zullen een aantal activiteiten komen waarin je verplicht bent om te reageren. Verder mogen alle leden kleine trainingen organiseren. Dit wel eerst in overleg met de captain. Soms zullen er activiteiten komen waar je niet verplicht bent om te reageren.
Als je voor een tijdje afwezig bent graag altijd even melden, zeg er ook bij tot wanneer je afwezig bent, want dan weet de captain wie tot ongeveer wanneer weg is.

»G e b i e d

»R u l e s

de belangrijkste regel voor zowel leden als geen leden gaat als volgt: Action, reaction. Gebeurd er iets binnen of buiten de roedel, zal de gehele roedel er op reageren. Doet een van de roedel leden iets fout, word hier gelijk op gereageerd. Dit houd de roedel sterk en actief.

Straffen kan je van te voren eigenlijk niet in een lijstje opschrijven. Als een van de leden iets fout doet, word er eerst gekeken naar de activiteit van het lid en de situatie. Niet alleen de Captian moet een straf bepalen. Ook de leden mogen mee beslissen over het lot van een pack-member. Dit kan zijn dat je uit de roedel word geschopt, of een “Betch” krijgt.

Wat is een betch?
Een betch is een waarschuwing. Iemand die een Batch krijgt, staat automatisch onderaan in de pack Ook zal er achter je naam een rood rondje verschijnen (¤). Als je er hier 3 van hebt word je uit de roedel geschopt.

Ben je uit de roedel geschopt? Dan leef je niet meer onder bescherming van de roedel. Dat betekend dus dat ieder lid van The Outlanders toestemming krijgt om je op te jagen en te doden.


»R e l a t i e s

Vijanden;;
»none yet

bondgenoten;;
»none yet

exleden;;
»none yetTerug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
T h e O u t l a n d e r s
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: OTHER STUFF :: ARCHIVE-
Ga naar: