IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 [ Lulu ]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lulu

avatar


Posts : 317
Ω : 38

Dog profile
Age: 2,5 Years 'ld
Lifestyle: Packleader [ The Ancora Pack ]
Partner: These words I never say.

BerichtOnderwerp: [ Lulu ]   za 26 mei - 8:56

Algemeen

Volledige naam: Lulu
• Betekenis van Lulu: beroemde krijger.
Leeftijd: 2,5 Jaar
Geslacht: Teefje
Ras: Longhaired Chihuahua
Plaats van afkomst: Düsseldorf [Duitsland]
Force: Swifty Scout
Lulu is instaat om binnen één seconde een onmenselijke snelheid te bereiken. Ze heeft niet, zoals Cheeta's, tijd nodig om deze snelheid te bereiken. Het is erg simpel voor haar. Echter kan afremmen soms nog wel eens een probleem opleveren. Ze is sneller dan menig Cheeta en ook vervoermiddelen, maar niet zo snel als het licht. Het is mogelijk om met haar snelheid over water heen te rennen en je zult enkel een streep zien in haar kleur als ze langs komt, ook is er dan een windvlaag die je haren doet wapperen in de wind. Ze is ook instaat om zelfs de zwaartekracht te trotseren, door een boom op te rennen, echter vergt dit veel moeite van de kleine Chihuahua en doet ze het alleen wanneer ze geen andere optie heeft. Aangezien ze het nog niet zo goed beheerst, dat laat zich blijken door sommige onhandige struikelen enzovoorts, kan ze dus nog verder groeien en beter worden met haar Force.
Geaardheid: Hetero

Stem:


Persoonlijkheid
[ Begrijpend | Naïef | Rationeel | Sociaal | Zorgzaam ]

[ Begrijpend ] Lulu heeft een groot hart en er is ook geen twijfel aan mogelijk dat deze van goud is. Ze is uitzonderijk goed in het lezen van andermans houdingen, kan daaruit concluderen hoe iemand zich voelt en kan zich ook heel goed in de ander verplaatsen. Ze wilt het liefst iedereen gelukkig zien, maar begrijpt dat er redenen zijn bij anderen waarom ze dit niet kunnen zijn.

[ Naïef ] Om de invloed van de grote, boze buitenwereld te minimaleren heeft Lulu een soort van knop in haar hoofd. Deze kan ze zo omzetten waardoor ze ineens op alles reageert als een pup, alles zo zonnig ziet als maar kan en de meest onrealistische verhalen gewoon geloofd. Daarbij kan ze ook erg kinderachtig op sommige dingen, maar het gaat er het meeste om dat ze nog wat lol in haar leven kan hebben op deze manier.

[ Rationeel ] Lulu weet dat ze maar klein is. Ze weet dat omdat ze een simpele Chihuahua is er bepaalde grenzen zijn. En hoewel ze altijd zegt dat grenzen er zijn om te verleggen; weet ze dondersgoed wanneer ze hiermee moet stoppen. Ondanks haar naïeve gedrag soms neemt ze wel altijd goed overdachte beslissingen, meestal dan.

[ Sociaal ] Iedere hond is welkom in Lulu haar leven. Ze houdt van gezelligheid en hoe meer zielen hoe meer vreugd. Ze zal zo ook niet aarzelen voordat ze op iemand afstapt, hoe groot en dreigend deze er ook uit kan zien. Want schijn kan bedriegen toch? En zij als kleine Chihuahua kan het weten, want zij is ook niet altijd even lief en snoezig als ze overkomt met haar uiterlijk.

[ Zorgzaam ] Lulu zal het nooit over haar hart kunnen krijgen om een hulpbehoevende ziel alleen achter te laten en te doen alsof deze niet bestaat. Haar kennis over bepaalde dingen is maar beperkt, maar ze zal alles in haar kunnen gebruiken om ervoor te zorgen dat deze er weer bovenop komt. Al gaat het maar om een klein schrammetje op deze zijn poot.
Geschiedenis
Het begon allemaal met Lulu haar ouders: Kennen en Tristana. Tristana was een beroemde show hond, zonder Force natuurlijk. Kennen daarin tegen had wel een Force. De twee kenden elkaar niet echt en het was ook zo dat Tristana ook werd gebruikt als fokmateriaal omdat de kans dat er prijswinnende pups zouden komen erg groot was. Ze was dus wel wat gewend en wist niet echt beter.
Op een dag wist ze een gat in de schutting te vinden en kwam ze zo naar buiten, buiten de veilige binnen haven genaamd thuis. Tijdens haar tochtje buiten stuitte ze op Kennen. Zij het toeval zo dat Tristana net loops was en het maar wat leuk vond dat Kennen interesse toonde in haar. Van het een kwam het ander en uiteindelijk ging de vrouwelijke Chihuahua weer gewoon naar huis, om Kennen daarna nooit meer te zien. Als Force hond was het voor hem erg gevaarlijk tussen al die mensen, dus was hij waarschijnlijk gevlucht naar een plek waar er wat minder waren.
Tristana werd drachtig en uiteindelijk kwamen er dus de pups. Het was niet zo dat ze ongewild waren, maar het bleef vreemd voor de eigenaren dat ze er ineens waren: deze wisten natuurlijk niets af van het incident. Al de pups bleken gezond en wel te zijn, natuurlijk ook perfect om te verkopen. Op de leeftijd van zes maanden werd duidelijk dat er iets mis was met Lulu. Tot tegenstelling van haar broer en zussen was zij altijd bezig met… Vrij vreemde dingen. Niet te zwijgen over het feit dat ze soms gewoon verdween en later ergens anders stond. De realisatie bij haar moeder dat het over een Force ging kwam vrij laat, aangezien ze er eerder niet echt veel vanaf wist. Wetende dat het gevaarlijk was voor Force honden bij mensen drong ze aan dat Lulu door het gat in schutting ging en nooit meer terug zou komen. Lulu was destijds zes en een halve maand, wist niet beter en deed maar braaf wat haar moeder haar opdroeg.

Zo groeide Lulu op als een zwerfhond. Niemand bij zich, altijd maar alleen en niemand die haar hulp bood. Als jonge hond stal ze meestal dingen van gewone mensen, gebruik makend van haar Force – die ze langzaam leerde beheersen – zodat ze niet werd opgemerkt, om aan voedsel te komen. Bij de leeftijd van ongeveer één jaar kreeg ze het jagen een beetje onder de knie, nam de beslissing om verder op pad te gaan. De eenzaamheid was ondragelijk en ze wenste vrijwel dagelijks om weer terug te keren bij haar familie. Enkel zodat ze niet meer zo eenzaam was.
Vrienden komen en gaan. Ze reisde wat af met andere honden, raakte ze uiteindelijk door de een of andere manier kwijt en nam dan maar weer de beslissing om verder te gaan. Natuurlijk bleef ze altijd naar ze zoeken, sliep dan een paar dagen op dezelfde plek. Waarom ze precies reisde wist ze niet, maar ze had niet echt een ander doel in haar leven. Natuurlijk wilde ze er wel voor zorgen dat ze ooit een blijvende compagnon had. Iemand had die haar steunde en haar hielp wanneer haar iets niet lukte. Echter was dat niet het lot wat voor haar was uitgestippeld, aangezien ze iedere keer toch weer verdwenen.

Na lang reizen, anderhalf jaar, kwam ze uit hier. In Boundless. De reden dat ze hier blijft is omdat er iets speciaals aan deze plek is… En dan voornamelijk met de andere honden die hier zijn, het zijn er meer dan ze ooit heeft gezien en ergens maakt het haar blij. Blij dat ze zich niet meer zo eenzaam hoeft te voelen, want er zal altijd overal wel iemand zijn. Of ja, zo voelt het.
Uiterlijk
[ Donkere poelen ] Lulu haar ogen zijn groot en perfect rond. Ze zijn donkerbruin, zo donker dat ze op het randje van zwart lijken te zitten. Meestal worden ze omschreven als donkere poelen van ogen, maar als er genoeg licht in schijnt – van de zon – kun je zien dat ze eigenlijk bruin zijn. Donkerbruin met kleine moedervlekjes erop.

[ Bouw ] Lulu is vrij tenger gebouwd, maar dat zie je niet door haar dikke vacht. Aangezien ze vanaf zes maanden er alleen voor stond heeft ze nooit echt te tijd gehad om zich vol te kunnen vreten met hondenvoer afkomstig van mensen. Daardoor had ze dus geen extra reserve voorraad en ze heeft de ook nooit aan kunnen maken. Het komt eerder voor dat ze eten tekort komt dan er een overvloed in heeft.

[ Klein ] Zoals een Chihuahua betaamt is Lulu erg klein. Echter is ze zelfs onder de Chihuahua nogal aan de kleine kant, het gaat wel om maar wat centimeters; maar ze zit toch echt onder de gemiddelde standaard. Echter merkt niemand het op en laat ze zich ook niet tegenhouden door haar lengte. Klein van buiten en gevuld met grootse dromen.

[ Oranje-Zwart ] Lulu haar vacht is zwart en oranje. Daarbij is hij ook best lang en erg dik, waardoor ze het soms nogal warm kan hebben in de zomer, want zwart en de zon; dat vraagt gewoon om warmte. Haar snoet is oranje en het gaat door tot over haar buik. Ook heeft ze twee oranje stipjes boven haar ogen en ook een soort van driehoekvormige oranje vlekjes op haar wangen.
Relaties

= Kennis
= Vriend
= Goede vriend
= Verliefd op -
= Geliefde
= Veracht/Verafschuwen

NONE YET.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[ Lulu ]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: CREATION :: CHARACTERS-
Ga naar: