IndexIndex  ZoekenZoeken  GebruikerslijstGebruikerslijst  GebruikersgroepenGebruikersgroepen  RegistrerenRegistreren  InloggenInloggen  

Deel | 
 

 [ The Ancora Pack ]

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lulu

avatar


Posts : 317
Ω : 38

Dog profile
Age: 2,5 Years 'ld
Lifestyle: Packleader [ The Ancora Pack ]
Partner: These words I never say.

BerichtOnderwerp: [ The Ancora Pack ]   vr 25 mei - 9:24
Die mysterieuze personen die altijd vrijwillig hun hulp aanbieden aan een omaatje waarvan de kat in de boom zit, die je portemonnee oppakken en hem aan je geven wanneer hij uit je tas viel, die je de weg wijzen wanneer je er verloren en verdwaald uitziet. Personen waarvan je de naam meestal niet te weten komt, die liever onbekend schijnen te zijn, die je ook waarschijnlijk nooit meer terugziet. Dat zijn stiekem de echte helden, de helden die laten zien dat de wereld nog niet verloren is. Dat er weldegelijk nog zoiets bestaat als ‘hoop’.

Ancora is Latijns voor hoop en steunen. En daar staat deze Pack ook voor. Ancora is een goede Pack onder leiding van Lulu. Ze staan liever niet in de spotlights en dit is zelfs zo erg dat men niet eens zo op de hoogte is van de Pack zelf. Er zijn weliswaar geruchten, maar niemand durft echt te zeggen dat ze ook bestaan. Leden van deze Pack zullen iedere willekeurige ziel in nood helpen wanneer nodig en zijn ook bereid iemand dat nodige praatje te geven waardoor ze weer wat hoop krijgen.
Ze zijn die mysterieuze helden die de wereld het hardst nodig heeft.


[ Capo’s ]
Dit zijn de leiders van de groep
Lulu

[ Ayudante’s ]
Deze staan direct onder de Capo’s
x

[ Erba’s ]
Deze verzorgen de gewonde en zieke leden
x

[ Cavalieri ]
Oppassers, beschermers en trainers
x

[ Regina ]
Drachtige teefjes
x

[ Unisca ]
Normale leden
Lawrence
Floor
Kane
Niall

[ Allievi ]
Jonge honden vanaf zes maanden in opleiding van Cavalieri
Chin-Chan

[ Corredi ]
Alle pups die er zijn
Jayson
Honey
Sterre

[ Capo(‘s) ] Dit zijn/is de leider(s) van de Pack. Zij nemen de uiteindelijke beslissingen. Ook zijn zij degene die de leden toelaten in de Pack en wie welke rang heeft.
[ Ayudente(‘s) ] Dit zijn/is de rechterhand(en) van de Capo(‘s). Zij nemen alles over wanneer de Capo(‘s) niet instaat zijn dit zelf te doen. Het komt ook regelmatig voor dat ze een speciale opdracht krijgen.
[ Erba(‘s) ] De Erba(‘s) staan/staat gelijk onder de Ayudente(‘s). Zij verzorgen de zieke en gewonde leden. Ze zijn meestal erg wijs en het komt vaak voor dat men naar hun mening vraagt.
[ Cavalieri ] Dit zijn eigenlijk een soort van gepromoveerde leden. Ze zijn best vrij in hun doen en laten. Echter hebben ze wel de taak op zich om op de jongen te passen indien een Regina dit niet kan. Ook zullen ze later een pupil krijgen en moeten ze deze trainen zodat deze later net als hun ook deze rang kan krijgen. Als normaal lid word je een Cavalieri als je je voldoende hebt bewezen tegenover de Capo(‘s); door bijvoorbeeld een opdracht succesvol te hebben uitgevoerd, iemand in nood geholpen te hebben, of het heldhaftig verdedigen van het gebied.
[ Regina ] Dit zijn drachtige teefjes of teefjes die hun pups moeten verzorgen. Ze worden erg goed beschermd. Wanneer hun pups de leeftijd van zes maanden hebben bereikt zullen ze weer hun eerdere rang terugkrijgen en hun algemene taken weer moeten oppakken.
[ Unisca ] Dit is de rang voor honden die pas bij de Pack komen, er dus niet geboren zijn. Het betekend echter niet dat je minder gerespecteerd wordt; iedereen wordt gelijk behandeld. Echter is het wel zo dat ze extra in de gaten worden gehouden, puur om het feit dat iedereen bang blijft voor een mogelijke spion in het midden.
[ Allievi ] Dit zijn honden van zes maanden. Op die leeftijd wordt besloten of ze liever de groep verlaten, zelf een onafhankelijk leventje starten, of bij in de Pack willen blijven. Als ze weggaan blijven ze alsnog altijd welkom, familie is en blijft familie. Blijven ze bij de groep dan krijgen ze deze rang en zullen ze getraind worden door een Cavalieri totdat ze zelf voldoende ervaring hebben om er zelf ook eentje te worden.
[ Corredi ] Alle pups onder de zes maanden. Deze worden erg goed beschermd, want ze zijn kostbaar. Al het nieuwe leven is kostbaar.


[ Amici ]
Persoonlijke/Packs bondgenoten
x

[ Nemico ]
Vijanden
x

[ 1 ] Val geen leden of onschuldigen aan! Dit is strikt verboden, gebeurt dit toch dan zullen er ernstige maatregelen worden genomen.
[ 2 ] Er zijn niet voor niets rangen, gedraag je er dus naar.
[ 3 ] Heb respect voor iedereen, maar natuurlijk kan wat extra respect voor de rangen boven de jouwe geen kwaad.
[ 4 ] Commentaar hebben op het besluit van de Capo(’s) mag, maar probeer niet je zin door te drammen want je zult hem toch niet krijgen op die manier.
[ 5 ] De wil van de Capo(‘s) is wet.
[ 6 ] Activiteiten moeten eerst, OOC, besproken worden met de Capo(‘s)!
[ 7 ] Steun je medeleden ten alle tijden.
[ 8 ] Vertel nooit aan een onbekende hond over de Ancora! Dit betekent dus ook dat je het maar uit je hoofd moet laten om er eentje mee te nemen naar het gebied van de Pack.Ergens in een van de dalen van de New Hope Mountains zal je een klein beekje vinden. Het is er erg rustgevend en een perfecte plek om tot rust te komen. Het heldere water is drinkbaar en er is genoeg beschutting voor als het regent. Ook zijn er veel kleine beestjes; zoals konijnen, eekhoorns en vogeltjes. Een klein paradijsje dus. Ook is er voor in de winter een kleine doorgang bij de dichtstbijzijnde berg, waar het kleine watervalletje af loopt, zodat men daar ook beschutting kan vinden. Ondanks dit alles is Dancing Creek een moeilijke plek om te vinden, het is de enige plek waar het beekje breder wordt en wat rustiger stroomt, maar de meesten raken verdwaald nog voor ze in de buurt komen.


Er zijn momenteel nog geen activiteiten, maar die zullen er spoedig aankomen zodra er wat leden geworven zijn!


Q: Hoe kom ik in de Ancora?
A: Zoals je misschien al kunt raden zal er niet snel antwoord gegeven worden aan een willekeurige huil. De Ancora is een geheime groep en dit willen we ook zo goed mogelijk intact houden. Echter is er de kans dat je hond aangesproken kan worden door de Capo zelf als deze iets ziet wat hem/haar bevalt. Je kunt een pb sturen met de vraag of je erin mag, maar we kunnen niets beloven.

Q: Hoe krijg ik een hogere rang?
A: Simpel; door goed te posten en door actief mee te doen met de activiteiten.

Q: Mijn hond is geen lid van de Ancora, maar mag hij/zij er dan wel vanaf weten?
A: Geruchten: ja. Feiten: nee. De Ancora probeert zo onopvallend mogelijk te werk te gaan, dit om verscheidene reden. Dus verpest het alsjeblieft niet voor anderen.

Q: Hoe zit het met een Force?
A: Iedere hond is welkom in de Ancora, Force of geen Force. Echter zal er alleen wat meer rekening gehouden worden met honden die hun Froce niet onder controle hebben.

Q: Wat is Dancing Creek precies?
A: Dancing Creek is een gebied in de New Hope Mountains. Wanneer je een topic, als lid zijnde, wilt maken in het kamp dan plaats je dat plaatje boven je post en kun je het misschien ook nog tussen haakjes achter de titel zetten. Zo weten we dat het daar is, in het kamp van de Ancora, en er dus rekening mee houden. Het is dus géén sub-forum.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[ The Ancora Pack ]
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Boundless :: CREATION :: PACKS :: THE ANCORA PACK Lulu-
Ga naar: